Ismét van mit felfedezni!

A különleges shopping élményt számos új márkával kiegészülve garantálja 2017-ben is a parndorfi Designer Outlet. Fedezze fel új üzleteinket.

SHARE:

 • Zwilling

  Zwilling

  Tradíció, innováció, ménőség, design, sokoldalúság és bizalom, melyek a márkát már 280 éve jellemzik. Látogassa meg az új Zwilling üzletünket, s kapjon kedvet a főzéshez.  

  Tovább a Zwilling márkaoldalra
 • Bench

  Bench

  A zene és a sport világa, valamint a Street Art stílusjegyei emelték a brand-et egy kis, független vállalkozásból egy, ma már világszerte ismert divatmárkává. Bench-re jellemző laza szabások és egyedi grafikák gondoskodnak a kényelemről és urmanista jegyeket képviselő stílusról.

  Látogassa meg az új Bench üzletet a 36-os üzlethelyiségben a legújabb őszi-téli kollekciókért. 

  Bench márkaoldal
 • Manner

  Manner

  Az osztrák családi vállalkozás világszerte híres a közkedvelt Manner szeletéről és finomabbnál finomabb csokoládéiról. Látogassa meg Ön is a rózsaszín, édességekkel teli üzletet a 116-os üzlethelyiségben. 

  Tovább a Manner márkaoldalra
 • Kipling

  Kipling

  Egy összetéveszthetetlen majom plüssfigurával az élen a márka, praktikusságának és egyedi stílusának köszönhetően több, mint 60 országban van jelen és több, mint 35 millióval rendelkezik. Kipling a kézi- és utazótáskákon kívül böröndöket is kínál.
  Térjen be a 14-es üzlethelyiségbe, és tekintse meg a márka hatalmas táskakínálatát.

  TOVÁBB A Kipling MÁRKAOLDALRA