Ajándékozzon stílust

Tökéletes ajándékot keres? Mi megkönnyítjük a dolgát, hogy valami valóban szépet adhasson!

A Designer Outlet Parndorf ajándékkártyájával a divat és a lifestyle világát ajándékozhatja!

Válasszon egy összeget 5,00 és 150,00 euró között ajándékkártyánként – melyek a McArthurGlen Designer Outlet Parndorf mind a 140 üzletében beválthatóak. A 2 évig érvényes kártyák egy szabadon választott üzlet, egy vagy akár többszöri látogatásakor váltható be. 2 év letelte után az összeget egy másik kártyára kell transzferálni, mellyel további 2 évvel hosszabbodik meg az érvényessége.

A kártyán lévő összeget bármikor könnyen lekérdezheti a getmybalance.com honlapon, vagy telefonon a 0720 882 593 számon. Aktuális egyenlegét a vásárláskor kapott blokkon is feltüntetjük – így mindig pontosan tudja, hogy még mekkora összeg van a kártyáján.

Az ajándékkártyák a Porsche Design üzlettel szemben található centerinformációban kaphatók, vagy kényelmesen E-Mail-ben is megrendelhetők az office.parndorf@mcarthurglen.com címen. Tekintse meg itt aktuális center-térképünket!

Itt megveszem!

*Kérjük vegye figyelembe, hogy egy év elteltével az ajándékkártyáról havonta 2,50 euró kezelési költség automatikusan levonásra kerül. Ezt elkerülendő, a Designer Outlet Parndorfban tett legközelebbi látogatásakor kérjük transzferálja egyenlegét egy új ajándékkártyára.

 

 

 

 

SHARE: