Szolgáltatások

Az alábbi szolgáltatásokat kihasználva még emlékezetesebbé teheti a shopping túrát a parndorfi Designer Outletben. 

SHARE:

 • Információs center

  Információs center

  Az Guest Services munkatársai bármely designer üzlettel, aktuális ajánlatokkal illetve a centerrel kapcsolatos kérdés illetve kérés esetén készséggel állnak szíves rendelkezésére. Továbbá a Designer Outletcenter ajándékkártyák itt helyben beszerezhetők.
  A Burgenland Tourismus profi csapata készséggel informálja Önt a környék szabadidős tevékenységeiről, valamint lehetőséget biztosítanak hotel foglalására, koncert- valamint különböző rendezvényjegyek megvásárlására.
  Az Európai Unió tagállamain kívüli országokból érkező látogatók egyszerűen visszaigényelhetik a vásárlásaikra vonatkozó áfát a Global Blue Tax Refund irodáján keresztül.

 • Ingyenes WIFI

  Ingyenes WIFI

  Az egész center területén ingyenes wifi áll a vásárlók rendelkezésére. Egyszerűen csak válassza ki a „_Parndorf Free Wifi” hálózatot, jelentkezzen be, és máris átlapozhatja a legjobb aktuális akciós ajánlatokat, becsekkolhat Facebookon vagy Instagramon.

 • Mobiltöltők a centerben

  Mobiltöltők a centerben

  Vegye igénybe mobil töltőinket, és töltse fel telefonját akár a shoppingolás ideje alatt. A telefontöltők 10 euró depozit ellenében vehetők igénybe a centerinformációnál. 

 • Dinoland

  Dinoland

  A Dinoland munkatársai gondoskodnak arról, hogy ne csak a felnőttek számára, hanem a legkissebbeknek is élmény legyen egy, a Designer Outlet Parndorfban eltöltött nap. A Dinoland szeretettel és változatos izgalmas programokkal várja a 3 évnél nagyobb gyerkőcöket.

 • Éttermek

  Éttermek

  Élvezze megérdemelt pihenését számos kávézónk és éttermünk egyikében. Teljesen mindegy, hogy egy finom feketével a Segafredo Espressonál, vagy délben az Artner Café-ban finom falatok mellett tart szünetet, barátságos kávézóink és kitűnő éttermeink minden ízlésnek kínálnak valamilyen fennséges ínyencséget. Helyi specialitásokat a Sweet&Meet étteremben talál. Minden egyes éttermünkben lehetősége van, hogy kényelmes körülmények között, egy finom vacsora és egy pohár bor mellett zárja le a hosszú vásárlási napot.
  Restaurants

 • Personal shopper

  Personal shopper

  Outletünkben igény szerint saját stílustanácsadók segítik vásárlását, hogy tökéletes legyen a bevásárlótúra élménye. Együtt találhatják meg azokat a ruhákat, melyekben később szívesen mutatkozik majd ahelyett, hogy szekrénye egy sötét sarkában rejtegesse azt. Stylistjaink tisztában vannak a legújabb trendekkel és olyan szabásokat, színeket, modelleket mutatnak vásárlóinknak, melyek a legjobban passzolnak egyéniségükhöz. A stílustanácsadók a helyszínen, vagy a következő telefonszámon is foglalhatók: +43 (0)2166 3614.

  Tovább a Pur Style stílustanácsadó oldalára
 • Kutyus a centerben

  Kutyus a centerben

  A centerben kis kedvencét is magával hozhatja, hiszen míg Ön végigjárja kedvenc üzleteit az egy kiadós kutyasétáltatással is felér. A kutyusok számára ivó kutakat valamint az éttermeknél ivó tálakat biztosítunk.
  Fontos; Forró nyári napokon ne hagyja kutyáját a parkoló autóban!