A farmer örök

A denim stílus az utóbbi időben nagyon sok változáson ment keresztül: a ´60-as évek izgalmas Hippie megjelenésétől kezdve, az agyonkoptatott farmereken át a ´90-es évek „farmert-farmerral“ kombinációig. A farmer stílusok átalakultak, ám nem hiányozhatnak egyetlen ruhatárból sem. Denim mindig is egy megunhatatlan téma marad, sőt, ebben a szezonban a farmer a designerek kívánságlistájának első helyei közt szerepel.

Àllítsa össze saját Denim outfitjét a szuper akciós jeans ajánlatokból a McArthurGlen Designer Outlet Parndorfban szeptember 29-től november 5-ig, hiszen centerünk e néhány héten farmer lázban ég.

Jeans akciók

Kattintson ide olyan nagyszerű márkák akciós ajánlataiért, mint Diesel, Levi´s, Mustang, Guess, True Religion & Co, és spóroljon akár 60%-ot! 

Denim Lookbook

Inspirálódni szeretne, melyek a legdivatosabb farmer darabok idén ősszel? A Denim Lookbookunkban megtalálhatja a legújabb darabokat!

Denim Lookbook
  

A Denim Ikonok

A McArthurGlen Designer Outletek Denim Icons kampányának keretein belül olyan denim ikonok után kutattak, akik a divat, film illetve a zeneipar világában igéretes tehetségnek bizonyultak, valamint, akik egyedi Denim stílussal rendelkeznek, példaképek és hűek önmagukhoz. Egyik denim ikonunk a híres német színésznő, Emilia Schüle, akit a magyar nézők a német Tetthely című krimisorozatból ismerhetnek. Emilia Oroszországban született, Németországban nőtt fel valamint a német filmek új nemzedékének kiemelkedő tehetsége. A kritikusok csak dícsérni tudják, filmei mind sikeresek, továbbá rengetek díjjal rendelkezik. Emiliával forgathattuk legújabb jeans videónkat – a kulisszák mögött találkoztunk vele:

MAG Emiliaschule Content Play

Nyerjen utat Londonba!

Kisorsolunk egy utat két személyre Londonba a Levi´s Flagship üzletébe, és nyerhet egyénre szabott farmereket is. Ön is részt venne a nyereményjátékban? Nem kell mást tennie, mint erre a linkre kattintva regisztrálni a játékban németül, illetve az alábbi oldalon angolul.

Dinoland – Denim  a legkisebbeknek is

A Dinoland is farmer lázban ég. A legkisebb látogatóinkat is sok szeretettel várjuk, hiszen a Dinolandban használt farmerekből mókás nyakkendőket, hajgumikat, képkereteket vagy akár kis gombokat készíthetnek.

Instagram & Pinterest

Kövessen minket Instagramon és Pinteresten, hogy betekintést nyerjen a kulisszák mögé, illetve, hogy megnézhesse, milyen, amikor a centerünk Denim lookban pompázik.

Ha esetleg nincs még konkrét programja október 23-ra, látogassa meg centerünket, hiszen üzleteink sok-sok akcióval és új kollekciókkal várják a kedves vásárlókat a magyar munkaszüneti napon is!

SHARE: