Ùj designer üzletek

A különleges shopping élményt számos új luxus designer márkával kiegészülve garantálja 2017-ben is a parndorfi Designer Outlet.

 

SHARE:

 • Montblanc

  Montblanc

  Ismerje meg az iráskultúrájáról híres Montblanc márkát, mely 1906 óta innovatív megoldásokkal csábítja elegáns üzletébe a vásárlókat. Látogassa meg az üzletet, és fedezze fel a tollakat, órákat, bőrtermékeket, kiegészítőket, parfümöt és szemügeket. 

  Tovább a márkaoldalra
 • Rituals

  Rituals

  Rituals segít Önnek ellazulni és a boldogságot apró dolgokban felfedezni. Szenteljen egy kis időt a kikapcsolódásra, és szakadjon ki a hektikus hétköznapokból a Rituals termékek segítségével. Az új üzlet a maga kellemes atomszférájával már önmagában elvarázsolja a betérő vásárlókat. 

  Tovább a Rituals oldalra
 • Pupa Milano

  Pupa Milano

  A Pupa Milano az évek során sikeres termékfejlesztések segítségével bővítette a kozmetikumok kínálatát: a magas minőségű smink termékektől kezdve az innovatív parfümötleteken át a hatékony testápoló termékekig. Mostantól Pupa Milano megtalálható a parndorfi Designer Outletben. 

  Tovább a márkaoldalra
 • Converse

  Converse

  A klasszikus All Star-Hi-Top-Sneakerektől a modern skater modellekig – a Converse minden bizonnyal az egyik legismertebb szabadidős cipőmárka. Mostantól megtalálható a parndorfi Designer Outletben.  

  Tovább a Converse márkaoldalra