Ùj designer üzletek

Fedezze fel a legújabb luxus-, lifestyle és designer márkáinkat.
Görgessen lejjebb az új üzletek megtekintéséhez, és legyen Ön is az elsők között, akik megtudják, mely designer üzletek érkeztek a parndorfi Designer Outletbe.

SHARE:

 • Under Armour

  Under Armour

  Under Armour küldetése, hogy minden atlétát szenvedéllyel, dizájnnal és innovatív megoldásokkal támogasson, ezáltal hozzájárulva sikereikhez.
  A márka sikere egy póló egyszerű megtervezésével kezdődött. Egy kompressziós pólóval. Egy pólóval, amely a testtel szinte együtt dolgozik azért, hogy a hőmérsékletet magában tartsa, így a teljesítményt növelje.

  Tovább az Under Armour márkaoldalra
 • Peak Performance

  Peak Performance

  1986 óta ötvözi a Peak Performance a design-t és a funkcionalitást, ezáltal létrehozva úttörő ruházati termékeket az aktív sportos élelet élőknek. A síelőktől kezdve a divattervezőkön át a túrázókig, mindenki tapasztalata és tudása hozzájárul ahhoz, hogy innovatív design-on keresztül kitűnő minőséget teremtsünk. 

  Tovább a Peak Performance márkaoldalra
 • Polo Ralph Lauren

  Polo Ralph Lauren

  Ami 40 évvel ezelőtt egy nyakkendő kollekcióval kezdődött, az mára egy divat birodalommá nőtte ki magát, és átírta az amerikai stílusirányzat fogalmát. Polo Ralph Lauren mindig is a magas minőségű termékeiről volt híres, amely egy teljesen új világot teremtett a divatiparban. 

 • Birkenstock

  Birkenstock

  Birkenstock a legkedveltebb cipőmárkák egyike, valamint az egyik legismertebb a német piacon. A márka szerint a lábbeli a legfontosabb tulajdonsága a minőség, funkcionalitás és a kényelem. Birkenstock története 1774-re nyúlik vissza, 2017-ben pedig a márka jelenje Parndorfban folytatódik. 

  Tovább a Birkenstock márkaoldalra
 • Scotch & Soda

  Scotch & Soda

  Scotch & Soda márkát maga a világ inspirálta, mivel a világkörüli utak során felfedezett kincsekre lehetünk figyelmesek a márka kollekcióiban. Ez az egyedi tulajdonsága köti össze a korszakokat a klasszikusokkal valamint az anyagokat a mintákkal. 

  Scotch & Soda márkaoldal
 • Rich & Royal

  Rich & Royal

  Rich & Royal azon kozmopolita nőket célozza meg, akik stílusosan és magabiztosan élik életüket, továbbá ezt a magabiztosságot megjelenésükkel is szeretnék sugározni környezetük felé. A márka a divatimádókat exkluzív és magas minőségű ruhadarabokkal öltözteti.  

  Rich & Royal márkaoldal
 • Patrizia Pepe

  Patrizia Pepe

  Patrizia Pepe: eredeti és dinamikus. A hölgyek egy olyan márkával tudnak leginkább azonosulni, melynek viselésével mind a hétköznapokon, mind pedig a különleges alkalmakkor ki tudnak tűnni. Patrizia Pepe a maga minimalista szabásával és a részletek iránti szenvedélyével pont egy ilyen márkának számít. 

  Tovább a Patricia Pepe márkaoldalára
 • Christ

  Christ

  Több, mint 220 ékszerüzletével Christ piacvezetőnek számít Németországban. Habár hazánkban és az osztrák piacon kevésbé ismert a márka, biztosak vagyunk benne, hogy a magas minőségű, igényes és exkluzív termékeivel hamarosan a vásárlók egyik kedvencévé válik. A klasszikus arany, gyémánt vagy gyöngy ékszerek mellett ugyanis design motívumokkal is találkozhatunk majd az üzletben.

  Tovább a Christ márkaoldalra
 • Clarks

  Clarks

  A Clarks mint márka Angliában már az 1825-ös évek óta magas minőségű cipőiről híres. Minden egyes cipő a tradíciót, a stílust, a kényelmet és az innovációt hordozza magában. Clarks, a szép és kényelmes lábbelik márkája.

  Tovább a Clarks márkaoldalra
 • Mey

  Mey

  Mey egyike a piacvezető exkluzív női és férfi fehérnemű márkáknak Európában. A termékeket kreatív megoldásokkal, szenvedéllyel és a részletek iránti odafigyeléssel tervezik. A modern design mellett a magas minőségre és megbízhatóságra is nagy hangsúlyt fektet a német családi vállalkozás, mely 1928 óta van jelen a piacon. 

  Tovább a Mey márkaoldalra
 • Rolling Luggage

  Rolling Luggage

  Fedezze fel a Rolling Luggage széles táska- és bőröndválasztékát a Lipault-tól az American Tourister márkáig. A színes kollekciók tavaszias hangulatával várja Önt a Rolling Luggage csapata. 

  Rolling Luggage márkaoldal
 • Vingino

  Vingino

  A Vingino divatos, összetéveszthetetlen stílusával kibővítette a gyermekdivat palettáját. A márka folyamatosan a kollekció fejlesztésén és azon dolgozik, hogy minél szélesebb választékot nyújthasson a legkisebb korosztálynak. 

  Vingino márkaoldal
 • Wiesnkönig

  Wiesnkönig

  Jahr für Jahr entwerfen die Wiesnkönig Designer traditionsbewusste, trendige und top modische Trachtenkollektionen mit höchsten Ansprüchen in den Bereichen Design und Qualität, die sich natürlich am „Tracht meets Lifestyle“ - Gedanken orientieren.

  Zur Markenseite
 • Ordinary House equipped by Interio

  Ordinary House equipped by Interio

  Július 1-ig egy designer pop-up üzlet is várja az egyedi stílus kedvelőit. A pop-up üzletben osztrák designerek munkái kerülnek a polcokra, a különleges ruhadaraboktól kezdve az egyedi táskákon át egészen a kézzel készített ékszerekig.