Megmutat a térképen

Megközelítés

A Designer Outlet Parndorf közvetlenül az A4-es keleti autópálya mellett található. Budapest felől 1,5 óra alatt eléri Parndorfot.

Az Outlet közvetlenül az A4-es keleti autópályáról, de a Neusiedl am See (Exit 43) lehajtóról és az új Neusiedl am See – Ipari Park csatlakozás felől is megközelíthető.

Az egyszerűbb útvonaltervezés érdekében, íme centerünk GPS koordinátái:
Szélességi fok:47.849539
Hosszúsági fok:16.759644

 

SHARE:

 • Autóval

  Autóval

  Magyarország felől (Budapest/ Győr)
  Az A4-es keleti autópályán haladva, az új „Neusiedl - Gewerbepark" lehajtón, vagy B10-es úton (Nickelsdorf)  illetve a B51-es úton Neusiedl-ig, utána pedig a B50-es úton Parndorf felé.

  Magyarország felől (Sopron)
  A B16-os úton (Klingenbach) Eisenstadtig, utána pedig a B50-es úton Neusiedl am See felé. A Designer Outlet közvetlenül a B50-es út mellett fekszik Neusiedl és Parndorf között. Vagy a B50-es úton Gattendorfig, majd tovább a B10-es úton a Fertő tó felé. A Designer Outlet közvetlenül Parndorf mögött, az országút mellett található.

  Bécsből

  Az A4-es keleti autópályán keresztül a "Neusiedl – Ipari Park lehjtónál. A menetidő Bécs és Parndorf között 30 perc.

  Grácból
  Az A2-es autópályán keresztül Eisenstadt-ig, ezután pedig a B50-es úton Neusiedl am See felé. A Designer Outlet közvetlenül B50-es út mellett fekszik Neusiedl és Parndorf között.

  Linzből
  Az A1-es nyugati autópályán keresztül, az A21-es külső autópályagyűrűn át, az S1-es bécsi külső gyorsforgalmi gyűrűn haladva Schwechat csomópontig, majd az A4-es autópályára felhajtva jut el a "Neusiedl – Ipari Park lehajtóig.

  Eisenstadtból
  A B50 úton Neusiedl am See felé. A Designer Outlet közvetlenül B50 mellett fekszik Neusiedl és Parndorf között.

  Szlovákiából (Pozsony)
  Hajtson fel az A6-os autópályára majd válassza a B50-es útra, Gattendorf irányába mutató kijáratot. Ott forduljon jobbra B10-es útra Neusiedl am See felé. A Designer Outlet Parndorf mögött fekszik. A menetidő Pozsonyból mindössze 20 perc.

  Megtervezem az utat
 • Érkezés vonattal

  Érkezés vonattal

  Indulás/Èrkezés Budapestről:

  Budapest és Parndorf falu között is naponta közlekednek vonatok, melyek indulási időpontjait megtekintheti a MÀV-Start Zrt. weboldalán.

  Parndorf állomáson a "Taxi Abraham Parndorf" vár stratrakészen, hogy elvigye Önöket közvetlenül a parndorfi Designer Outletbe.
  Kérjük igényét legkésőbb 20 perccel az állomáson való érkezése előtt jelezze a Taxi Abrahamnál, hogy a gyűjtőtaxi már a helyszínen várhassa Önt! A meghatározott időpontokban közlekedő transzfer az állomás és a Designer Outlet Parndorf között 2,20 euróba kerül.
  Szabadonválasztott időpontra is lehetséges taxit rendelni az állomásról a parndorfi Designer Outletbe. Ekkor 7,00 euróba kerül a fuvar, csoportok esetén 4 főtől 2,00 euró/fő.
  Bővebb információért és foglalásért hívja az alábbi telefonszámot: +43 676-96 26 791.

  Taxi Abraham
  MÀV-Start
 • Buszos ingajárat Bécsbe

  Buszos ingajárat Bécsbe

  Buszos ingajáratunkkal maximális kényelemben utazhat Bécsből a Designer Outlet Parndorfba vásárolni, majd ismét vissza Bécsbe. A transzer találkozópontja közvetlenül az Opera főbejáratával szemben található az Opernring 3-5 szám alatt. A busztranszfer igény szerint akár napi többször is közlekedik.

  Bécs - Parndorf

  A busztranszfer igény szerint hétfőtől csütörtökig közlekedik 11:00, 13:00 valamint 16 órakor. Igény szerint a buszok péntekentént 11:00-tól 20:00-ig, szombatonként pedig 09:00-tól 17:00-ig óránként járnak.

  Parndorf - Bécs

  A busztranszfer igény szerint hétfőtől csütörtökig 14:00, 17:00 valamint 19 órakor közlekedik. Igény szerint a buszok péntekentént 12:00-tól 21:00-ig óránként, valamint félórás rendszerességgel a következő időpontokban: 18:30, 19:30 és 20:30. Szombatonként 10:00-tól 18:00-ig óránként járnak, valamint 16:30-kor és 17:30-kor.

  A busztranszfer igénybe vételéhez szükséges a Privilige Card regisztráció valamint egy a Designer Outlet Parndorfban a busztranszfer igénybevételének napján kiállított számla felmutatása. Regisztráció történhet SMS-ben; küldje el a“P“ betűt a 0043 664 267 0699-es számra. A busztranszfer járatra történő regisztráláshoz megadott adatai marketing célokra nem kerülnek felhasználásra. Önmagában a regisztráció nem jogosítja fel a közlekedési szolgáltatás igénybevételére.

  A felnőtt buszjegy egy oda-vissza útra 11 euróba, a gyermek (3-6 éves korig) 4 euróba kerül. A jegyek egy, az aznap a Designer Outlet Parndorfban vásárolt számla felmutatásával a centerinformációnál a fórumban, valamint a center igazgatóságánál kaphatók, és Bécs irányába kötelező felmutatni a sofőrnek.

  Transzferbusz találkozópont