Gastronomiske fornøjelser

I kan nyde en velfortjent pause i vores hyggelige caféer eller restauranter. Start dagen med en espresso eller en cappuccino hos Starbucks eller Tackmann’s Coffee House og nyd en god frokost i Marché Mövenpick eller i Nordsee Café - vores afslappede caféer og spændende restauranter har noget for enhver smag. 

del:

 • Marché Mövenpick

  Marché Mövenpick

  I Marché Mövenpick Neumünster kan I nyde de friske, veltilberedte retter af høj kvalitet i en trendy atmosfære. Alle retter tilberedes omhyggeligt med friske råvarer, der fortrinsvis kommer fra udvalgte leverandører i lokalområdet, der ikke anvender kunstige tilsætningsstoffer. Glæd jer især til pizzaer med tynd og sprød bund, frisklavet pasta, salater, brød og meget mere.

 • Nordsee

  Nordsee

  I Nordsee Restaurant Designer Outlet Neumünster finder I det bedste fra „Alt godt fra havet“. I restauranten med den charmerende, maritime stemning kan I nyde et bredt udvalg af både traditionelle og innovative fiskeretter eller sprøde salater. Hvis det skal gå hurtigere, kan I også vælge blandt det store sortiment af både kolde og varme „take aways“ fra snackbaren. Det er perfekt til at stille lækkersulten i en pause undervejs! I kan også snuppe en sushi-boks med friske fjernøstlige lækkerier.

 • Starbucks

  Starbucks

  Her kan I snuppe en pause med en perfekt kop kaffe og klassiske kaffespecialiteter, et glas velbrygget te fra det anerkendte mærke Tazo®, velsmagende kager og andet lækkert til den søde tand. 

 • Tackmanns Coffee House

  Tackmanns Coffee House

  I vores egns-café kan I få kaffe- og tespecialiteter fra Schärf og mange forskellige kolde og varme snacks. Og så byder vi selvfølgelig på lækker velsmagende is på varme dage.

 • Giovanni L.

  Giovanni L.

  Nyd de forrygende iskreationer fra iskunstneren Giovanni L. i vores Giovanni L. iscafé. Udover klassiske varianter som jordbær, vanilje og pistacie, overrasker Giovanni L. også med nye og usædvanlige smagsoplevelser som chokolade med havsalt, aperol spritz eller after eight. I de kolde måneder lokker caféen med varme belgiske vafler og lækre kaffespecialiteter.