Alt hvad I behøver

En god dag i Designer Outlet Neumünster handler om meget mere end blot at finde jeres favorit mærkevarer til priser op til 70 % lavere end de vejledende priser. Med caféer og restauranter, legepladser for børnene, puslerum, rigeligt med parkeringspladser, hyggelig atmosfære og en imødekommende service forsøger vi at gøre jeres indkøbsdag hos os så nem og behagelig som overhovedet muligt. Glemte vi at sige, at jeres hund selvfølgelig også er velkommen hos os?

del:

 • Caféer og restauranter

  Caféer og restauranter

  Snup en velfortjent pause på en af vores mange caféer eller restauranter. Alle vores caféer og restauranter har åbnet fra kl. 09.00 til kl. 20.00, så I kan begynde jeres shoppingdag med lækker morgenmad og slut en god lang dags shopping af med en hyggelig middag og et godt glas vin.

 • Gratis WIFI

  Gratis WIFI

  Der er gratis WIFI (trådløs forbindelse til internettet) overalt i centret.

 • Kort over centret

  Kort over centret

  I kan downloade et kort over Designer Outlet, hvor bl.a. parkeringspladserne er tydeligt markeret. I kan få oversigtskort og butiksoversigter overalt i Designer Outlet, men I kan også downloade en guide til butikkerne her , så I er klar allerede hjemmefra.

 • Det er også for børn

  Det er også for børn

  Der er masser af oplevelser, der kan holde jeres børn beskæftiget, når hele familien besøger Designer Outlet Neumünster. Børn fra 4 år og opefter kan have det sjovt på en af vores 2 legepladser og ikke mindst køre rundt i vores ‘kiddy cabs’. Vi har selvfølgelig også puslerum og børnetoiletter flere steder rundt i centret.

 • Kørestolsvenligt

  Kørestolsvenligt

  Vores Designer Outlet er kørestolsvenligt indrettet og er fuldt udstyret med handicapvenlige toiletter og faciliteter. Kørestole kan også lånes ved kontakt med Guest Services.

 • Mobiloplader/Power bank

  Mobiloplader/Power bank

  Er batteriet i din telefon tomt? Mobilopladere er nu tilgængelige i vores guest services, så du kan oplade din mobil! Power banken har et USB-kabel til iPhone 4/5/6/6plus/7, og et Micro-USB til Samsung. Depositummet for en power bank er 10€.

  Gratis WIFI
  Følg os!
 • Hunde

  Hunde

  Jeres hund er selvfølgelig velkommen, når bare den er i snor.