Denne side bruger cookies. Ved at benytte denne side accepterer du vores brug af cookies.
Se alle butikkerne

Insider Concept Store

I en hastig roterende modeverden har "Iconic Pieces" med karakter og tidløshed fået ny værdi. Under dette slogan inviterer vi dig til vores nye butik Concept Store "Insider" fra den 16. september til 4. november. Lad dig blive inspireret til at lære mere om de deltagende mærker og tage det ene efter det andet designer stykke med hjem, måske kunne netop dette stykke være det næste mode kult. Med fokus på fremtiden er Concept Store top moderne, med tilbehør og smykker designet af de unge og etablerede designere, der har sat en klassiker.


De deltagende designere vil vælge og indsamle stykker for at vise deres unikke stil, der gjorde deres trend og deres "Iconic Pieces" kendte. Skaberne af denne Concept Stores motiv og historien bag er at samle disse designer et sted. Begrebet kvalitet fotograferings fremskrivning, kan beundres på stedet.

I "insidere" er nogle af de mest aktuelle og hotteste designer i Tyskland og Danmark samlet et sted. Designermærker som Lala Berlin, Dawid Tomaszewski, Malaikaraiss, Tim Labenda, Sabrina Dehoff, Oh Yeah! og Cecilie Copenhagen med besparelser på mindst 30 procent.

 

 

 

DESIGNER OUTLET NEUMÜNSTER

Mandag - lørdag 10:00 - 20:00
Søndag Lukket
12:00 - 17:00
Lukket
Designer Outlet Neumünster,
Oderstraße 10,
24539 Neumünster,
TYSKLAND,
Telefon +49 (0) 4321 55 86 88 0 info@designeroutletneumuenster.de