ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ


ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Για να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς ακολουθούμε τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών.

MAG2020Διατηρούμε τα χέρια μας καθαρά

Η σωστή υγιεινή είναι απαραίτητη για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, γι’ αυτό αυξάνουμε τον καθαρισμό στους δημόσιους χώρους και παρέχουμε αντισηπτικά για τον καθαρισμό χεριών σε όλο το εκπτωτικό χωριό.

Τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας

Περιορίζουμε τον αριθμό των πελατών που επιτρέπονται εντός του κέντρου και των καταστημάτων, ακολουθώντας τις οδηγίες της Κυβέρνησης και τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας από τους υπόλοιπους επισκέπτες.

Φοράμε μάσκα

Ακολουθώντας τις τελευταίες οδηγίες της Κυβέρνησης, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εντός των καταστημάτων του Kέντρου.  

Ανέπαφες συναλλαγές

Συμβουλεύουμε τους επισκέπτες μας να χρησιμοποιούν ανέπαφες συναλλαγές για τις αγορές τους.

Social Distancing

Μέτρα ασφάλειας & υγιεινής

 

  • Περιορίζουμε τον αριθμό των πελατών που επιτρέπονται εντός των καταστημάτων, με έως 4 άτομα ανά 20 τετραγωνικά μέτρα, 4 άτομα +1 ανά 10 τ.μ. για την επιφάνεια από 20 έως 100 τ.μ. και 12 άτομα +1 ανά 15 τ.μ. για την επιφάνεια >100 τ.μ.

  • Ακολουθώντας τις οδηγίες της Κυβέρνησης επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 20 τ.μ. του Κέντρου.

  • Οι ανελκυστήρες θα παραμείνουν κλειστοί και οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν τις σκάλες ή τις κυλιόμενες σκάλες. Στο εκπτωτικό χωριό θα υπάρχει ένας ανελκυστήρας διαθέσιμος, η χρήση του οποίου επιτρέπεται μόνο σε άτομα με αναπηρία και ηλικιωμένους. 

 

Εκπτωτικό χωριό McArthurGlen


Χαιρόμαστε που θα σας καλωσορίσουμε ξανά στο εκπτωτικό χωριό. 

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ