Casadei

Closed - Open from 10:00 - 20:00

+39 0421 307904

Tradicija.

Casadei je brand osnovan 1958 godine u malom ateljeu u mjestu San Mauro Pascoli, gdje su Quinto i Flora Casadei kreirali prvu kolekciju sandala namijenjenu turistima koji su dolazili na Talijansku rivijeru. 

To je period ekonomskog buma i Made in Italy čuda: u deset godina atelje postaje mala tvrtka visoko specijalizirana za obuću koja se izvozi u Njemačku i Sjedinjenje Američke Države.

 

Sadašnjost i budućnost.

Dvijetisućitih godina Casadei i dalje održava na čvrstoj poziciji svoje visoko kvalitetne obrtničke korijene: kože, boje i modeli se ekskluzivno realiziraju s posebno odabranim dobavljačima. Proces industrijalizacije obuće kasnije je postao dragulj ručne izrade, naslijeđe koje je nemoguće imitirati.

U tom istom periodu internacionalne dive se fotografiraju s Casadei cipelama na nogama, dajući važnost brandu u imaginaciji modnog sustava.

Istovremeno, najbolji talenti fotografije (kao Nick Knight, Mario Testino, Javier Vallhonrat i Raymond Meier) postaju glavni junaci reklamnih kampanja.  

Tu su također i specijalni projekti kao što je suradnja s mnogim novonastalim internacionalnim dizajnerima: kao što je slučaj mlade zvijezde američke mode Prabal Gurung, za kojeg je Casadei realizirala obuću u kolekciji proljeće/ljeto 2013. 

Welcome

To Noventa


Plan Your Visit

Noventa di Piave Designer Outlet is conveniently located for easy access from Venice, Treviso and the Adriatic Coast.

Plan your visit today

Popular Times

Popular Times