Carlo Pazolini

Zatvoreno - Otvoreno od 10:00 - 20:00

+39 0421 307387

Carlo Pazolini je jedan od svjetskih lidera u proizvodnji i prodaji obuće i modnih dodataka u takozvanom pristupačnom luksuzu. Carlo Pazolini je stvorio jedinstven stil, rafiniran i nepogrešiv koji sadrži u sebi sve najbolje od talijanske tradicije, kombinirajući moderni dizajn i kvalitetne materijale. Ovaj poznati brand za obuću nudi kolekcije za muškarce/žene uvijek u koraku s vremenom, gdje se stil, elegancija i esencijalnost dobro prilagođavaju najsofistiranijoj garderobi.

Brand je stvoren 1991 godine. U početku radilo se o obiteljskoj tvrtki, da bi se zatim Carlo Pazolini pretvorio u internacionalnu realnost s više od 200 trgovina u 10 zemalja: Russia, Italija, Ujedinjeno Kraljevstvo, kina, Grčka, Češka Republika, Ukrajina, Kazahstan, Azerbajdžan i Moldavija

Tvrtka komercijalizira vlastitu proizvodnju pod trgovinskim brandovima CARLO PAZOLINI i CARLO PAZOLINI. Proizvodnja je u Italiji, Kini i Španjolskoj.

U butiku Carlo Pazolini su izložene sezonske kolekcije obuće i torbica, marama, kišobrana, ramena i novčanika, kozmetička linija za njegu cipela u vlastitoj proizvodnji i linija parfema branda.

Obuća i modni dodaci Carlo Pazolini se razlikuju od ostalih po visokoj kvaliteti kao i po originalnom dizajnu koji spaja klasični stil sa svjetskim trendovima momenta, otmjenost europskog stila.

Internacionalni brand s talijanskim akcentom, Carlo Pazolini odražava duh i šarm sugestivne elegancije rafinirane obuće i živih modnih dodataka.