SS20 Trends | Style file


Menswear Edit

Objasnili smo ključne trendove ove sezone kako bismo vam pokazali što točno trebate potražiti u [DESIGNER OUTLET] i kako to nositi sa samopouzdanjem i osobnošću.

Ljeto je pred vratima i krajnje je vrijeme da razmislite o osvježavanju svoje garderobe genijalnim i modernim komadima odjeće radi kojih će se ljudi okretati za vama. Uz toliko kolekcija u [DESIGNER OUTLET] iz kojih možete birati, mogućnosti izbora ponekad mogu biti zbunjujuće, ali Insiderov tim je probrao ovosezonske trendove i odabrao četiri za koje mislimo da će imati najveći stilski utjecaj na vaš ormar, a također će biti dovoljno dugovječni da ostanu relevantni još dugo nakon zalaska ljetnog sunca.

By Ryan Thompson

Zaboravite sve što znate o klasičnoj parka jakni jer ovosezonska verzija prekršila je sva pravila. Nema više teških, starih, nepoderivih pamučnih varijanti, a u modi su novi, lagani, tehnički modeli predimenzioniranih krojeva kako bi se naglasila voluminozna ovosezonska silueta. Krenite u [DESIGNER OUTLET] i pronađite sjajne primjere, osobito od brendova poput [Brand] i [brand]. Posebno nam se sviđa svestranost ljetnih parka jakni, a pogotovo njihova funkcionalnost. Pastelne nijanse i tonovi boje ljudske kože bili su veliki hit na pistama, osobito u kombinaciji s odgovarajućom odjećom u serijama tonova, ali ako vam je stvarno bitan stil, predlažemo da se odlučite za hrabrije crne verzije brendova poput [brand] i [brand] koje možete nositi cijele godine.

Jedan od najhrabrijih trendova ove sezone je hod po divljoj strani: Provokativni tropski tiskani uzorci ispunjeni živahnom faunom i florom, sve do diskretnijih, utilitarnih kaki motiva – botanička džungla u punom je cvatu u sezoni PLJ20. Košulje lisnatih motiva brendova poput [brand], [brand] i [brand] obavezne su želite li se upečatljivo odjenuti, a treba ih nositi s neutralnim tonovima kao što su bijele i svijetle pastelne boje za maksimalan učinak. Obratite pažnju na polegnute (kubanske) ovratnike koje možete nositi ispod platnenog odijela. Ako više volite khaki od kaleidoskopskih boja, [brand] i [brand] kreirali su neke nevjerojatne komade nadahnute vojnim uniformama. Zapravo, kaki tonovi od glave do pete vrlo su elegantan stilski potez kad se zaokruže junakom ovog ljeta, tehničkom parka jaknom.

Ove sezone u luku je uplovio mornarski trend koji se oslanja na sve klasične pomorske motive, ali osobito na plave i bijele pruge. Najočitiji izraz dolazi u obliku Bretonske – mornarske – majice. U [DESIGNER OUTLET] pronaći ćete modele na kratke i duge rukave brendova poput [brand] i [brand], koji se vrlo lako uklapaju u mornaričke kombinacije za nošenje preko tjedna ili s bijelim hlačama i plavom košuljom za doslovniji mornarski pristup tijekom vikenda. Ljepota bretonske majice je u tome što pruge daju notu uniformnosti, koja čak i kad se nosi s kratkim hlačama čini izgled profinjenijim, što je praktično ako idete s plaže u bar.

Peroksidni vrhovi Dona Johnsona možda su ostali u 80-ima, ali četvrtasti pastelni krojevi koje je nosio u Miami Viceu doputovali su kroz vrijeme i postali obaveznim ove sezone. Opušteni i predimenzionirani komadi koji elegantno pristaju tijelu od brendova poput [brand] i [brand] trebali bi biti vaš prvi izbor. Bez obzira na to je li kopčanje dvoredno, jednoredno ili čak jedno-i-pol-redno, odaberite svijetle, pastelne boje koje se mogu kombinirati sa sličnim bojama. Blejzer se briljantno slaže s predimenzioniranim prugastim košuljama koje nemarno vise preko pojasa, ili pak možete iskoristiti pastelne boje kao platno kako biste ublažili neki zbilja smion uzorak. Kad smo kod toga...

SS20 Trends


Spring's most wanted

To upgrade your summer wardrobe with these trends and more, head to [DESIGNER OUTLET] today and shop the biggest names in fashion.

Plan Your Visit

SS20 Trends

Spring's most wanted

POVEZANE TEME

PROČITAJTE SLJEDEĆU VIJEST