Éttermek


Pihentető szünet a bevásárlás közben

Indítsa tökéletes bevásárlónapját egy különleges reggelivel, vagy élvezze a kiváló ételek zamatát az egyik teraszunkon!

A Designer Outlet Parndorf tökéletes hely a bevásárlásra, szórakozásra és kikapcsolódásra egyaránt. Számtalan kávézó és étterem áll rendelkezésre az Ön gasztronómiai kényeztetésére, legyen szó egy barátokkal elköltött kiadós reggeliről, egy pohár Proseccoról vagy egy ízletes ebédről, vacsoráról. Jöjjön el, és fedezze fel csábító kínálatainkat!

Reggeli

9 órától kávézóink, mint az Artner, a Starbucks és a Segafredo Espresso várják Önt, hogy egy tápláló reggelivel igazán jól indítsa napját.

Ebéd

Vásárlás közben megéhezünk. Próbálja ki a Sweet & Meet ízletes, házias finomságait vagy a Nordsee frissen készített halfogásait, zamatos salátáit és a fenséges sushikat! Élvezze wagamama által kínált hagyományos japán specialitásokat, mint a Curry, Teppanyaki, Donburi vagy válasszon az Artner étlapjáról, ahol az elzászi hagymás lepénytől a kézműves burgerig minden megtalálható!

Az egzotikus ízek kedvelőit az Asia Cocos finom, fűszeres fogások gazdag kínálatával várja. Ha gyors megoldásra van szükség, a Burger King számos frissen készített ételt kínál elvitelre.

Délutáni Snack

Ha napközben kicsit megéhezne, kávézóinkban és éttermeinkben könnyűszerrel csillapíthatja édesség utáni vágyát. Ajándékozza meg magát egy jegyes kávéval a Coffeeshop Company-nál, egy frappuccinoval a Starbucks-nál vagy válassza az o'mellis frissen facsart gyümölcsleveit!

Vacsora

Egy egész napos, megerőltető shopping-maraton méltó lezárására éttermeink és kávézóink számos gasztronómiai ínyencséget kínálnak. Az ázsiaitól kezdve, a japán és a hagyományos osztrák konyhán át egészen a friss halételekig, mindenki megtalálhatja a számára kedvezőt.

Hasonló témák

Tovább