Együtt biztosabb


Az Ön egészsége és biztonsága rendkívül fontos számunkra

Az Ön egészsége és biztonsága számunkra, a McArthurGlennél rendkívül fontos. Tudjon meg többet arról, hogy mit teszünk azért, hogy látogatása nálunk minél biztonságosabb és kellemesebb legyen, illetve hogy hogyan támogathat Ön minket mindebben.

health_&_safety

Kézmosás

A megfelelő higiénia kulcsfontosságú a COVID-19 vírus terjedésének minimalizálásában. Ennek érdekében az egész centerben kézfertőtlenítő szereket helyeztünk ki, illetve növeltük a közösségi területeken végzett takarítások számát.

 

Száj- és orrfedő maszk

Minden munkatársnak és vendégnek kötelező a szájat és orrot eltakaró maszkot viselnie a center területén és az üzletekben egyaránt.


Távolságtartás

A távolságtartási irányelv értelmében tartson legalább 1 m távolságot. Az üzletek kötelesek a vásárlók számát 10 négyzetméterenként maximum 1 vásárlóra korlátozni.

 

Érintésmentes fizetés

A lehető legnagyobb mértékben kerülje az érintkezést. Javasoljuk, hogy vásárláskor válassza az érintés nélküli fizetési lehetőséget.

McArthurGlen_BureauVeritas

Bureau Veritas SafeGuard Covid-19 tanúsítás  

Célunk gondoskodni arról, hogy Ön biztonságosan és élvezetesen vásárolhasson nálunk, ezért most küldetésünk részeként megszereztük a Bureau Veritas SafeGuard Covid-19 tanúsítását.

Bureau Veritas világvezető a tesztelés és az inspekciós tanúsítás területén  és arra összpontosít, hogy következetesen helyes eljárásokat garantáljon a több telephelyen működő vállalkozásoknál. 

Ön tehát nyugodt lehet és biztonságban érezheti magát abban a tudatban, hogy megtettük  az összes szükséges egészségügyi és biztonsági intézkedést arra, hogy megakadályozzuk a Covid-19 terjedését a/az Designer Outlet Parndorf-ban. Ha többet szeretne megtudni a Bureau Veritas SafeGuard Covid-19 tanúsításáról, kérjük, kattintson ide.

Tovább