Bízunk benne, hogy hamarosan ismét a centerünkben üdvözölhetjük.


Addig is vigyázzon egészségére, és maradjunk kapcsolatban

Bízunk benne, hogy hamarosan ismét a centerünkben üdvözölhetjük. Addig is vigyázzon egészségére, és maradjunk kapcsolatban.

Az osztrák kormány bejelentése értelmében, miszerint elrendeli az üzlethelyiségek bezárását a kiskereskedelem és a szolgáltatások számára, tájékoztatjuk Önt, hogy a parndorfi McArthurGlen Designer Outlet üzletei november 16-án, hétfőn 19 órakor bezárnak, és előreláthatólag december 7-én, hétfőn nyitnak ki ismét.

Továbbra is kiemelt figyelemmel kísérjük a helyzetet, és követjük a helyi egészségügyi hatóságok útmutatásait.

Bízunk benne, hogy hamarosan ismét a centerünkben üdvözölhetjük. Addig is vigyázzon egészségére, és maradjunk kapcsolatban.

virtualshopping

VIRTUAL SHOP ASSISTANT
Contact your favourite brand via WhatsApp, email or phone to help you with information about product availability, sizing, styles or for assistance to find the perfect gift.

DIGITAL CATALOGUE

Browse your favourite brands’ collections through digital catalogues and create your own unique wishlist for the festive season.

VIDEO APPOINTMENT
Contact your favourite brand to make an appointment for a one-to-one video meeting with their sales representative, view collections and get gifting and styling advice that is tailored to your needs.

Tovább