Swatch

Zárva - Nyitva 09:00 - 19:00

See current offers

A látnok alapítónak, Nicolas Hayeknek köszönhető ikonikus, provokatív időálló-időmérő, amely megmentette a svájci óraipart.  Színes, vidám, feltűnő, élénk és folyamatosan újraértelmezett. Made in Swiss. Az ipari termelésnek és csak 51 alkatrésznek köszönhetően mindenki számára elérhető áron. Százmilliókat értékesítettünk belőle amióta 1983 márciusában feltaláltuk újra az órát. A Swatch nagyon rövid idő alatt a világ egyik leghíresebb márkájává vált - miközben végig hű maradt önmagához. Átlagosan másfél naponta készül el egy új Swatch dizájn, amelyet a nagyközönség az adott havi újdonságok részeként vagy speciális gyűjteményként ismerhet meg.

 

A Flik Flak a világ kedvenc gyermek karórája. A Flik Flak 1987 óta gyárt svájci órákat gyerekeknek, amelyek segítenek nekik, hogy szórakoztató koncepcióval megtanulják megmondani az időt.

Márkák :

Swatch Bijoux, Swatch The Eyes, Flik Flak

Welcome

To Parndorf


Plan Your Visit

Designer Outlet Parndorf is conveniently located for easy access from Vienna, Bratislava and Budapest. Drive from Vienna in 30 minutes, Bratislava in 25 minutes and Budapest in 90 minutes

Plan your visit today

Népszerű látogatási időpontok

Népszerű látogatási időpontok