Kahla

Gesloten - Open morgen 10:00 - 20:00

Meer dan 90 internationale awards voor geweldig produktontwerpen bekronen de trendsettende concepten van inhouse designer Barbara Schmidt en de andere creatieve ontwerpers.

Thuis in het Thüringse Kahla worden hier sinds1844 producten gemaakt voor het
dagelijkse gebruik, met steeds weer nieuwe moderne vormen. Het familiebedrijf is ondertussen de grootste porseleinproducent van Thüringen en een van de modernste porseleinproducenten van Europa.
Multifunctionele porseleinen artikelen, zinnelijk en tegelijk zinvol design, spannende ontwerpen en een duurzame productie in Duitsland voegt KAHLA samen onder het motto „Design met meerwaarde“.

In ons filiaal in Ochtrup vindt u een grote keus aan porseleinen producten, gedeeltelijk met kleine schoonheidsfoutjes of uit de voorlaatste collectie. Ook cadeautjes voor allerlei gelegenheden zijn hier verkrijgbaar.

We kijken uit naar uw komst!

Welkom

bij Designer Outlet Ochtrup


Plan je bezoek

McArthurGlen Designer Outlet Ochtrup ligt op slechts 25 minuten rijden van Enschede en slechts 60 minuten van Apeldoorn. Rondom het centre staan 1.500 gratis parkeerplaatsen (inclusief invalidenparkeerplaatsen) tot je beschikking.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers