Lindt

Gesloten - Geopend van 10:00 - 20:00

+492553/9774439

See current offers

Lindt choclade is chocolade van het de van oorsprong Zwitserse chocolade producent Lindt. Lindt chocolade uit de fabriek van Lindt heeft een lange geschiedenis, want Lindt chocolade wordt al sinds 1845 geproduceerd. Vader en zoon Sprüngli begonnen gezamenlijk in aanvulling op hun zoetwarenwinkeltje een fabriek om de huidige Lindt chocolade te produceren. Ruim 150 jaar later heeft Lindt chocolade 6 fabrieken in Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oosterijk en de Verenigde Staten.

Lindt chocolade staat bekend om het gouden koning, dat ze sinds 1952 iedere Pasen verkopen. Dit is een hol, gouden konijn van chocolade met en rood lintje met belletje om de nek. In de loop der jaren zijn daar ook varianten voor Kerst chocolade en Valentijn voor gekomen. Lindt chocolade heeft één van de grootste en meest uitgebreide assortimenten chocolade van Europa. In onze Outlet store vindt u enkele van de beste Lindt chocolade producten uit het assortiment tegen scherpe prijzen.

Lindt

finest chocolate quality since 165 year


Welkom

bij Designer Outlet Ochtrup


Plan je bezoek

McArthurGlen Designer Outlet Ochtrup ligt op slechts 25 minuten rijden van Enschede en slechts 60 minuten van Apeldoorn. Rondom het centre staan 1.500 gratis parkeerplaatsen (inclusief invalidenparkeerplaatsen) tot je beschikking.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers