Lindt

Gesloten - Geopend van 10:00 - 17:00

LINDT-chocolade, gemaakt met passie en liefde door LINDT’s Meester Chocolatiers sinds 1845. Enkel de meest fijne cacao en de beste ingrediënten worden gebruikt om werelds meest bekende premium kwaliteit chocolade te maken. Door de unieke manier van roosteren en vermalen krijgt LINDT-chocolade de meest intense smaken, altijd afgewerkt tot in perfectie. Ontdek de wondere chocoladewereld van LINDT!

Lindt chocolade staat bekend om het gouden koning, dat ze sinds 1952 iedere Pasen verkopen. Dit is een hol, gouden konijn van chocolade met en rood lintje met belletje om de nek. In de loop der jaren zijn daar ook varianten voor Kerst chocolade en Valentijn voor gekomen. Lindt chocolade heeft één van de grootste en meest uitgebreide assortimenten chocolade van Europa. In onze Outlet store vindt u enkele van de beste Lindt chocolade producten uit het assortiment tegen scherpe prijzen.

Lindt

finest chocolate quality since 175 year


Welkom

bij Designer Outlet Ochtrup


Plan je bezoek

McArthurGlen Designer Outlet Ochtrup ligt op slechts 25 minuten rijden van Enschede en slechts 60 minuten van Apeldoorn. Rondom het centre staan 1.500 gratis parkeerplaatsen (inclusief invalidenparkeerplaatsen) tot je beschikking.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers