The Kooples

Gesloten - Open morgen 10:00 - 19:00

+33 3 20 73 69 49

Het huis The Kooples is een Parijs modehuis dat in 2007 werd opgericht onder de inspiratie van Alexandre, Laurent en Raphael Elicha.

Op basis van het gedachtegoed van het stel, richt The Kooples zich tot mannen en vrouwen op het principe van kleding die gedeeld kan worden.

Als heus pleidooi voor elegantie en stijl, halverwege tussen Parijs en Londen, haalt The Kooples het dandyisme van onder het stof vandaan.

The Kooples is de perfecte chemie van modern en creatief werk ‘to the point’ en een knowhow die ver in het verleden teruggaat. Zo is The Kooples gaan samenwerken met Norton&Sons, het befaamde Engelse huis dat in 1881 in Savile Row werd opgericht, de straat met de beste kleermakers van Londen, om alle patronen van de pantalons en stukken met mouwen (jasjes, hemden, blazers, mantels...) te bestuderen en op maat te ontwerpen. 

Dit ambachtelijke werk in combinatie met een obsessie voor afwerking en stoffen, maakt van The Kooples één van de meest bezochte Franse couturehuizen door het grote publiek en de modewereld.

De collecties van The Kooples zijn verkrijgbaar in twaalf landen: Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de USA, Canada, Duitsland, Zwitserland, België, Nederland, Luxemburg, Ierland, Spanje en Denemarken via een netwerk van 380 verkooppunten en via het internet www.thekooples.com 

De zetel van huis The Kooples bevindt zich op het nummer 19 van de Place Vendôme in Parijs.

Welkom

bij Roubaix


Plan je bezoek

McArthurGlen Roubaix is eenvoudig te bereiken via de snelweg of met het openbaar vervoer. Het ligt op minder dan 15 kilometer van de stad Lille en van de Belgische grens.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers