Fashion Week


Insider | AW20 Fashion Week

Vier verschillende fashion weeks, een eindeloze stroom aan inspiratie. Ontdek de nieuwste street style-trends, onthuld voor jou door The Insider.

Februari is het startsein van de modemaand. In de komende vier weken zullen insiders uit de industrie en influencers op het gebied van mode naar de belangrijkste modehoofdsteden New York, Londen, Milaan en Parijs afreizen om deel te nemen aan de grootste shows en feesten met de stijlelite. Volg The Insider voor de nieuwste trends, catwalkverslagen en beschouwingen over street style tijdens onze reis door de hoogtepunten van het komende seizoen.

 

Dompel jezelf onder in een golf aan fashion informatie over het komende seizoen met onze uitgebreide gids gevuld met visies van designers, showverslagen en trendvoorspellingen. Zoals gebruikelijk worden collecties één seizoen voordat ze in de winkels verschijnen gepresenteerd, waardoor deze modemaand zich richt op de herfst/winter van 2020. Een overvloed aan editors, influencers, modellen, beroemdheden en stylisten komen bijeen om je de meest aantrekkelijke garderobe-inspiratie voor het huidige seizoen te geven. Daarnaast zullen we de mooiste looks samenstellen van prominente showbezoekers en de beste street stylers om je inzicht te geven in de grootste bron van musthave stijl als het gaat om het shoppen van jouw favoriete kledingstukken voor de herfst/winter van 2020 bij Designer Outlet Roermond. Dus leun achterover, ontspan en geniet van de verzameling die The Insider je biedt.

)

New York Fashion Week


Een lesje in coole stijl.

Zet je schrap, de New York Fashion Week gaat van start. NYFW begint meteen met explosieve creativiteit en rijen boordevol beroemdheden, met zijn typische sfeer van ontspannen speelsheid en voorliefde voor een jeugdige stijl. Kijk uit naar shows van gerenommeerde designers; Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Alexander Wang, The Row en Ralph Lauren.

Bekijk de edit
)

London Fashion Week


Voor verrassende details.

London Fashion Week gaat als tweede van start en staat op de kaart als het rebelse kind van de industrie. Experimentele en onvoorspelbare designers baseren hun shows op Britse creativiteit gecombineerd met belangrijke achtergronden uit de stad. Shows blikken vooruit op de tokomst en omvatten hoogtepunten als Burberry, Victoria Beckham, Molly Goddard, J.W. Anderson, Margaret Howell en Christopher Kane.

 

Gedurende de week worden de straten van Londen omgetoverd tot een speeltuin voor de jonge creatievelingen die kunnen genieten van de drukte van alle evenementen en waar ze hun persoonlijke expressie kunnen ontketenen in de vorm van samengestelde outfits. In het verleden opende het beroemde neoklassieke gebouw Somerset House haar deuren om de week te huisvesten, maar in de afgelopen jaren wordt de overvloed aan eigenzinnige en historische locaties van de stad door verschillende merken gebruikt voor grotere en meer dramatische stijlpresentaties. Locaties waren o.a. 180 Strand, Tate Modern, The National Portrait Gallery en Troubadour Theatre. Na afloop van de shows klikken zwermen paparazzi op de cameraknop om de stijlvolle namen uit de industrie in al hun pracht vast te leggen. Dit seizoen zal The Insider zich onder hen begeven om je inzicht te geven in de mooiste street style van London Fashion Week.

)

Milan Fashion Week


Krachtige verfijning.

De derde stop is Milaan! Luxe, glamour en aandacht voor vakmanschap maakt deze stad dé mode- en designhoofdstad van Italië. Verwacht collecties die seksualiteit, creatieve flair, elegantie en provocerende ondertonen uitstralen van beroemde designers zoals Prada, Bottega Veneta, Fendi, Versace en Gucci.


In tegenstelling tot New York en Londen zijn er tijdens de MFW een scala aan locaties waar de iconische shows plaatsvinden. Sommige designers kiezen voor historische bezienswaardigheden zoals de binnenplaats van het Castello Sforzesco, de Arco della Pace of de Piazza Duomo, terwijl anderen voor vertrouwde ruimtes kiezen zoals Versace's eigen locatie: House of Versace.

)

Paris Fashion Week


De thuisbasis van chique outfits.

De finale van de modemaand vindt plaats in Parijs. Als de thuisbasis van Haute Couture, trekken deze laatste shows van nature de aandacht met een reeks chique designs die de grenzen van verfijning verleggen voor het nieuwe seizoen. De week die vaak prioriteit krijgt, wordt geleid door een groot aantal erkende mode-iconen, waaronder Balenciaga, Saint Laurent, Louis Vuitton, Chloe en Dior.

 

Het Insider-team zal in Parijs aanwezig zijn om de meest elegante street style vast te leggen en verslag te doen over de meest opmerkelijke shows op locaties zoals Carrousel du Louvre, Espace Eiffel en het Grand Palais. Dit is de week om naar uit te kijken.

Privilege Club

De laatste trends, stijladvies en street style looks.

Word lid van onze Privilege Club en ontvang al het nieuws over de laatste trends.

Gerelateerde onderwerpen

Bekijk ook