Black Friday


16 - 30 November

Ontdek Black Friday bij Designer Outlet Roermond en shop jouw favoriete designermerken met kortingen tot wel 70%. Bezoek je ons tijdens Black Friday Weekend (28-29 November)? Plan dan je bezoek in de ochtend tussen 09:00-12:00 of in de avond na 17:00 uur, om wachtrijen te voorkomen.

SAVE THE DATE

McArthurGlen_BlackFriday_2020

Blijft je kerstlijstje groeien, wil je nieuwe yoga-pants of heeft je servies juist een update nodig? Neem dan de tijd en ontdek dingen waar je voor altijd van zult houden tijdens onze verlengde Black Friday promotie. Door het hele center, en in elke winkel, vind je speciale maatregelen zodat je veilig en comfortabel kunt shoppen. 
)

Together we’re safer


Jouw veiligheid en welzijn zijn deze Black Friday van het grootste belang. Daarom hebben we ons evenement verlengd tot acht dagen, de schoonmaak in openbare ruimtes verhoogd en zijn we SafeGuard Covid-19 gecertificeerd. Overheidsrichtlijnen blijven van kracht, dus vergeet niet om regelmatig je handen te wassen, de regels voor sociale afstanden in acht te nemen en in het gehele centre een mondmasker te dragen.

McArthurGlen By Appointment

Sneller shoppen tijdens Black Friday Week met By Appointment

Wat is By Appointment:
By Appointment is een door Apple en Android ondersteunde app waarmee je speciale tijdvakken kunt boeken bij een aantal van je favoriete designermerken. Daarnaast is het ook mogelijk om te zien hoe lang de wachtrijen zijn, winkelschema's maken en de routebeschrijving naar winkels opvragen.

Hoe het werkt:
1. Download de app en registreer met je e-mailadres, telefoonnummer of social media account
2. boek jouw gewenste tijdvak om te winkelen
3. Arriveer op jouw gereserveerde tijd bij je favoriete merk en geniet van het winkelen. 

Download By Appointment:
Ga naar de Apple App Store
Ga naar de Google Play Store

Bekijk ook