Feel the magic of Christmas


Kerst is gearriveerd bij Designer Outlet Roermond

Stap dit kerstseizoen binnen bij Designer Outlet Roermond en ontdek een unieke kerst ervaring. Ontdek prachtige decoraties en maak een ritje in het gigantische reuzenrad. Met kortingen tot wel 70% op designer mode, beauty en homeware, vind je gegarandeerd voor iedereen het juiste cadeau.

Christmas Roermond

Beleef een magische kerst in Designer Outlet Roermond en verwen jezelf met een bezoek aan een waar winter wonderland. Shop prachtige Designer cadeaus voor je dierbaren met tot wel 70% korting op de retailprijs terwijl je geniet van prachtige kerstversieringen. Neem een pauze en maak een ritje in ons betoverende reuzenrad en geniet van een prachtig uitzicht over Roermond en de omgeving.

Uw veiligheid en welzijn zijn van het grootste belang. Daarom hebben we de schoonmaak in openbare ruimtes verhoogd. Daarnaast blijven overheidsrichtlijnen van kracht, dus vergeet niet om regelmatig uw handen te wassen, te allen tijde 1.5 meter afstand te houden van andere bezoekers en winkelpersoneel en een mondkapje te dragen.

kerst in roermond

vier de mooiste tijd van het jaar in Roermond


)

Plan je bezoek


Feel the Magic of Christmas

bij Designer Outlet Roermond en shop designergeschenken met tot wel 70% korting.

Plan je bezoek

Bekijk ook