Handtassen


Eye it. Buy it

Dit seizoen is de handtas een absolute musthave. Van micro bags tot totebags, in deze edit ontdek je wat jij nodig hebt om de spring/summer compleet te maken.

ss21accessories

Crossbody
De crossbody tas, een onmisbaar accesoire in een summer/spring outfit, dat comfortabel en stijlvol tegelijkertijd is. De lange riem maakt het mogelijk om zowel overdag als 's avonds gemakkelijk te combineren en te layeren. Doordat de crossbody groot genoeg is om de belangrijkste bezittingen op te bergen is hands-free gaan geen issue. Daarnaast lever je op het gebied van stijl niets in. Of het nu een witte tas met blokjes is, of een tas met tijdloze tinten, je combineert het eenvoudig met je gehele kledingkast. Ontdek onze edit over crossbody bags van Furla en Aigner nu bij McArthurGlen Designer Outlet Roermond.

ss21accessories

Micro Bags
Deze kleine tassen zijn een hit voor het voorjaar van 2021, en we begrijpen helemaal waarom. De tassen bieden miniversies van silhouetten zoals de crossbody, de top handle tas en het etui. Micro bags kunnen zo klein worden dat alleen de belangrijkste dingen erin passen, maar laat dat nou net het leukste zijn. De microtas dwingt je om deze met de grootste noodzaak om te gaan, zodat je licht en zorgeloos kunt genieten van de lentedagen.
We zijn vooral dol op vintage-geïnspireerde stijlen in miniatuurvorm, zoals tassen met een handvat van Aigner en kleine schoudertassen van designers zoals bij Liu Jo.

ss21accessories

Tote Bag
Als je nog nooit op reis bent geweest zonder veel bagage, is de totebag de ideale draagtas voor jou. Deze draagtas kan moeiteloos in je voorjaarsuitrusting worden meegenomen en kan zelfs worden gekoppeld aan kleinere tassen zoals de crossbody en microtas. Terwijl canvastasjes tussen gebruik gemakkelijk kunnen worden opgerold, kiezen we toch allemaal liever voor luxe leren stijlen van merken als Furla en Coccinelle, en altijd chique kleurrijke totes met een beetje verfraaiing. De totes zijn perfect om een element van zonneschijn toe te voegen aan jouw garderobe in het voorjaar van 2021.

ss21accessories

Top-Handle
De top-handle is eenvoudig, simpel maar toch oh-zo-chique. Bij McArthurGlen Designer Outlet Roermond vind je een collectie top-handletassen in de kleuren die het voorjaar absoluut moet hebben. De tassen van O bag worden gekenmerkt door een gestructureerd silhouet en een kort handvat. Zijn formele go-to's zijn ideaal voor tuinfeesten en bruiloften, terwijl de box bags en satchel-geïnspireerde stijlen van bijvoorbeeld Shabbies perfect zijn om mee naar je werk te nemen.

Bekijk ook