Voor veiligheid zorgen we samen


Jouw veiligheid en welzijn zijn voor ons topprioriteit.

Jouw veiligheid en welzijn zijn voor ons topprioriteit. Lees alles over de veiligheidsmaatregelen die wij nemen, én wat jij zelf kan doen, voor een veilige en vertrouwde winkelervaring.

Map

Reisadvies

Designer Outlet Roermond bevindt zich in veiligheidsregio noord-midden Limburg. Plan je bezoek op basis van het actuele reisadvies van overheid.


België
Wil je ons bezoeken vanuit België? 

De belgische overheden hebben beperkingen ingesteld voor reizen tussen enkele Nederlandse provincies en België. Hieronder valt ook de provincie Limburg, waar Designer Outlet Roermond zich bevindt. Klik hier voor informatie over het Reisadvies van de Belgische overheid voor een bezoek aan Nederland. Klik hier om meer te lezen over de richtlijnen wanneer je terugkeert naar Belgie. 

De Nederlandse overheid onderscheidt verschillende regio's in Belgie, met verschillende risico-niveaus. Voor elke regio geldt een ander advies bij aankomst in Nederland. Klik hier om het reisadvies van de Nederlandse overheid te lezen over een bezoek vanuit België.


Deze informatie was accuraat op 15-10-2020
McArthurGlen_BureauVeritas

Bureau Veritas SafeGuard Covid-19 Certification
Het is onderdeel van onze missie om ervoor te zorgen dat jij  geniet van een veilig en plezierig dagje uit, daarom zijn we nu gecertificeerd met de Bureau Veritas SafeGuard Covid-19-certificering.​

Bureau Veritas is een wereldleider in test- en inspectiecertificering en richt zich op het garanderen van een consistente goede procedure op meerdere locaties.
Wij hebben gezorgd voor alle noodzakelijke gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van Covid-19 in Designer Outlet Roermond te voorkomen zodat jij ontspannen en veilig kunt winkelen.

Designer Outlet Roermond


We zijn blij u weer te mogen verwelkomen in Designer Outlet Roermond.

Plan je bezoek

Bekijk ook