Jouw veiligheid & welzijn


en dat van onze medewerkers zijn voor ons topprioriteit

Lees meer over onze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jij veilig kunt winkelen.

mag2020

Onze veiligheidsmaatregelen
In Designer Outlet Roermond gelden uiteraard de algemene regels van het RIVM, wij verzoeken je je hieraan te houden zodat iedereen zich veilig voelt en kan genieten in Designer Outlet Roermond:

1. Voor je veiligheid adviseren wij je om op drukkere plaatsen afstand te houden. 

2. Regelmatig je handen wassen wordt sterk aanbevolen en maak gebruik van de gratis desinfecterende handgel, verkrijgbaar in het hele centre.

3. Het schoonmaken in openbare ruimtes is toegenomen en veelgebruikte aanraakpunten worden regelmatig gedesinfecteerd.

4. Horecamaatregelen: Vanaf 25 September 2021 is volgens de nieuwe maatregelen van de Nederlandse overheid een coronatoegangsbewijs (met QR code) nodig binnen onze restaurants. Dit is niet van toepassing voor terrassen of afhalen. Alle gasten vanaf 13 jaar dienen een geldig coronatoegangsbewijs te presenteren voor toegang naar binnen. Vanaf 14 jaar is ook een geldig ID bij het coronatoegangsbewijs verplicht. Een coronabewijs is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag van max. 24 uur oud.

McArthurGlen_BureauVeritas

Bureau Veritas SafeGuard Covid-19 Certification
Het is onderdeel van onze missie om ervoor te zorgen dat jij  geniet van een veilig en plezierig dagje uit, daarom zijn we nu gecertificeerd met de Bureau Veritas SafeGuard Covid-19-certificering.​

Bureau Veritas is een wereldleider in test- en inspectiecertificering en richt zich op het garanderen van een consistente goede procedure op meerdere locaties.
Wij hebben gezorgd voor alle noodzakelijke gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van Covid-19 in Designer Outlet Roermond te voorkomen zodat jij ontspannen en veilig kunt winkelen.

Bekijk ook