New Arrivals


Het nieuwe seizoen is aangebroken

Ontdek de nieuwe herfst/winter collectie voor het nieuwe seizoen nu in Designer Outlet Roermond.

McArthurGlen AW21

Elke week is er dit seizoen iets nieuws te ontdekken in Designer Outlet Roermond. Shop al je basics, investeer in must-have gebreide items of ontdek de nieuwste jassen. Ontdek naast seizoensgebonden essentials ook de nieuwste trends zoals statement truien voor hem of gebreide maxi's voor haar. Ruitjes zijn ook weer in de mode voor AW21, dus kies voor een casual kledingstuk met een stoere ruitjesprint. 

Geniet het hele seizoen door van exclusieve promoties, bespaar nog meer met extra kortingen tot 50% tijdens onze Fashion Shopping Week en geniet van een ontbijt, lunch of diner in een van onze 25 gezellige cafés en restaurants. 

Wij houden ons aan de meest recente gezondheids- en veiligheidsadviezen, zodat u met een gerust hart van een dagje uit kunt genieten. Ons Guest Services team staat ook klaar voor al je vragen in de nieuwe locatie naast de Nike ingang.

Maak iedere dag mooier...

Gezondheid en veiligheid

Wij nemen alle noodzakelijke gezondheids- en veiligheidsmaatregelen in acht om de verspreiding van Covid-19 in Designer Outlet Roermond te voorkomen zodat jij ontspannen en veilig kunt winkelen.

Virtueel winkelen

Blader door digitale catalogi, geniet van persoonlijk stijladvies of vraag naar productbeschikbaarheid, veilig en comfortabel vanuit huis via virtuele shopping diensten.

Perfect dagje uit

Geniet van een dagje uit in Designer Outlet Roermond: shop je favoriete designermerken, neem een pauze in onze cafés en restaurants en ervaar onze unieke winkelsfeer.

Bekijk ook