ONTDEK ONZE NIEUWE WINKELS


Nog meer merken willen je graag verwelkomen

Ontdek welke spannende merken hun weg hebben gevonden naar Designer Outlet Roermond. Mis de nieuwe merken niet bij je volgende bezoek en bezoek ook eens de vernieuwde winkels:

Mason Garments

BINNENKORT OPEN
MASON GARMENTS

Mason Garments, in 2012 opgericht door Rendi Aditia, is een in Amsterdam gevestigd high-end schoenenlabel dat zich richt op het creëren van blijvende luxe. Het doel en de producten van Mason Garments staan voor tijdloze, alledaagse luxe, een combinatie van vakmanschap en eigentijdse ontwerpen.
Binnenkort te ontdekken in Designer Outlet Roermond.

Special offer:
Ontvang een leuke goodie bij aankoop van 1 paar schoenen* *Geldig zolang de voorraad strekt - beschikbaar van 22 - 28 april
Skechers

NU OPEN
UPSIZE SKECHERS


Draag stijl en comfort met Skechers: casual, sport, mode en performance schoenen van 's werelds nummer 3 atletische merk. Trendy kwaliteitsschoenen voor heren, dames en kinderen. Ontdek Sketchers in Designer Outlet Roermond. 
Aspact

NU OPEN
ASPACT POP-UP

Aspact werd opgericht in 2014 en creëerde voor het eerst een eigen ready-to-wear- en schoenencollectie. Met meer dan 10 winkellocaties in Nederland. Aspact gebruikt on-trend streetwear elementen en ontwerpen samen met high-end details en stoffen voor het hedendaagse publiek. Aspact combineert het beste van streetwear en high-end invloeden met de focus op een eersteklas on- en offline winkelervaring. We bieden klanten meerdere collecties per jaar, gericht op ready-to-wear, accessoires en schoenen.
WRSTBHVR POP-UP

NU OPEN
WRSTBHVR POP-UP

WRSTBHVR werd in 2014 opgericht met een missie om prêt-à-porter stukken te combineren met streetwear-esthetiek en designelementen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
We hebben nu ook een POP-UP in Designer Outlet Roermond, kom en ontdek!

ECOALF

NU OPEN
ECOALF

ECOALF is opgericht in 2009 en vernoemd naar de twee zonen van Javier: Alfredo en Álvaro. Samen wilden ze een echt duurzaam modemerk creëren, zonder het gebruik van natuurlijke hulpbronnen van de planeet, om de volgende generatie te beschermen.
Ontdek de duurzame en gerecyclede producten binnenkort in Designer Outlet Roermond.
FTC CASHMERE

NU GEOPEND
FTC CASHMERE

FTC® is een premium modemerk opgericht in 2003 met het idee om kasjmier breisels te produceren met de hoogste ethische en milieunormen. Traceerbaarheid als sleutel tot duurzaamheid wordt ondersteund door het OEKO-TEX® MADE IN GREEN-label. Bij FTC® is de hele supply chain eigendom van en wordt beheerd door de oprichtersfamilie achter het merk. Van het verbouwen van het voedsel voor de eigen kasjmiergeiten, tot het verzorgen van de dieren en het toezicht houden op alle productieprocessen (spinnen, verven, breien, kettling, enz.) tot de afgewerkte stijlen.
Lyle & Scott

NU GEOPEND
LYLE & SCOTT

Lyle & Scott staat al bijna 150 jaar in het middelpunt van de Britse mode en cultuur, altijd met één oog gericht op het erfgoed en de andere op een inclusieve en innovatieve toekomst. Vandaag de dag zijn ze een wereldwijd erkend lifestylemerk met een verhaal dat zich uitstrekt over high fashion, voetbal, golf en muziek.

Rituals

NU GEOPEND
RITUALS

Rituals Cosmetics is een merk dat zich focust op duurzaam en persoonlijke welzijn in de luxe schoonheidsindustrie. Als een van de grondleggers van de combinatie van bad-, lichaam- en thuisverzorging in één portfolio, omarmt Rituals de levensstijl van het transformeren van alledaagse routines in meer betekenisvolle momenten. Elk product is geïnspireerd op een eeuwenoude traditie en stelt je in staat om geluk te vinden in de kleinste dingen. Met een uitgebreid innovatieportfolio in lichaamsverzorging, huisgeuren, natuurlijke huidverzorging en home wear, nodigt Rituals jouw uit om hun wereld te verrijken met welzijnsmomenten.
Lindt

NU OPEN
LINDT

Lindt chocolade, gemaakt met passie en liefde door Lindt’s Meester Chocolatiers sinds 1845. Enkel de meest fijne cacao en de beste ingrediënten worden gebruikt om werelds meest bekende premium kwaliteit chocolade te maken. Ontdek de wondere chocoladewereld van Lindt nu in Designer Outlet Roermond!

Gerelateerde onderwerpen

Bekijk ook