We zijn geopend voor je


zonder afspraak

Vanaf woensdag 28 April kun je weer shoppen zonder afspraak bij McArthurGlen Designer Outlet Roermond, en wij kunnen niet wachten je weer te verwelkomen. Onze openingstijden zijn maandag - zondag van 9 - 20 uur.

Spring Summer 2021

Bij Designer Outlet Roermond vind je deze lente alles wat je nodig hebt, van basics tot de meest trendy designer fashion, altijd met tot wel 70% korting. Met een nieuwe jeans van Levi's, designer sneakers van Armani of prachtige overhemden van BOSS geef jij je garderobe een frisse upgrade. Maak voor je bezoek een afspraak bij je favoriete merken met de By Appointment App, of loop gewoon even binnen. 

Ons centre heeft de Bureau Veritas SafeGuard Covid-19-certificering behaald, gebaseerd op de maatregelen die we hebben genomen om een veilige omgeving te creëren. Klik hier om meer te lezen over onze veiligheidsmaatregelen.

We kijken uit naar je komst, 

Het Designer Outlet Roermond team

MAG2020

Plan je bezoek
Om jouw veiligheid en comfort te garanderen, monitoren wij het aantal bezoekers in Designer Outlet Roermond. In overeenstemming met de overheidsmaatregelen, wordt het maximum aantal bezoekers in winkels beperkt tot 1 bezoeker per 25 m2. Geniet van een ontspannen shop-ervaring en plan je bezoek tijdens een van onze rustige momenten zoals doordeweekse dagen of in de ochtend/avond uren in de weekenden. 

Rustig
Tijdens de groene uren is het doorgaans rustig in het centre en is er een kleine kans op wachttijden.

Gemiddeld:
We verwachten een gemiddelde drukte, waarbij er wachttijden zijn bij een aantal winkels.

Druk:
Rond deze tijden verwachten we dat veel gasten ons centre willen bezoeken. Gun jezelf wat extra tijd, want het kan voorkomen dat je langer moet wachten door wachtrijen.

McArthurGlen By Appointment

Sneller shoppen tijdens Black Friday Week met By Appointment

Wat is By Appointment:
By Appointment is een door Apple en Android ondersteunde app waarmee je speciale tijdvakken kunt boeken bij een aantal van je favoriete designermerken. Daarnaast is het ook mogelijk om te zien hoe lang de wachtrijen zijn, winkelschema's maken en de routebeschrijving naar winkels opvragen.

Hoe het werkt:
1. Download de app en registreer met je e-mailadres, telefoonnummer of social media account
2. boek jouw gewenste tijdvak om te winkelen
3. Arriveer op jouw gereserveerde tijd bij je favoriete merk en geniet van het winkelen. 

Download By Appointment:
Ga naar de Apple App Store
Ga naar de Google Play Store
)

Voor veiligheid zorgen we samen 


Jouw veiligheid en welzijn zijn voor ons topprioriteit. Met onze verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zorgen we ervoor dat jouw dagje uit zo comfortabel mogelijk is. Daarnaast vragen wij je te houden aan de basis principes: was je handen regelmatig, houd 1.5 meter afstand en draag een mondkapje.

Ontdek meer

PLAN JE BEZOEK


Wij kijken uit naar je bezoek

 

 

Bij Designer Outlet Roermond is de hele familie welkom voor een gezellig dagje uit (inclusief familieleden op vier pootjes). Er is voldoende parkeergelegenheid bij het centre of ontdek de opties met het openbaar vervoer.

Plan je bezoek

Bekijk ook