Sale


Vier de zomer met extra kortingen op outletprijzen.

Het is SALE in Designer Outlet Roermond. Er zijn nu nog meer redenen voor een glimlach, shop in de buitenlucht met tot wel 50% extra korting op je favoriete designermerken.

SAVE THE DATE

McArthurGlen Sale

Ben jij er klaar voor om de zomer in stijl af te trappen?

Shop vakantie essentials zoals zwemkleding van Vilebrequin, luchtige T-shirts van Calvin Klein en Tommy Hilfiger, on-trend maxi-jurken van Claudie Pierlot  en maatkleding van Sandro. Ontdek nu nog meer korting op onze outletprijzen tijdens de Summer Sale. Shop meer dan 200 designermerken met kortingen tot wel 50% en geniet van een dagje shoppen in de vrijheid van de buitenlucht.

Lees meer over onze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die wij nemen, én wat jij zelf kunt doen, voor een veilige en vertrouwde winkelervaring. Onze medewerkers verwelkomen je graag en zorgen ervoor dat je comfortabel & veilig kunt shoppen. Klik hier om meer te lezen over onze veiligheidsmaatregelen.

Tijdens het shoppen kun je weer ontspannen en genieten van een heerlijke kop koffie of een verse lunch bij restaurants zoals Wagamam of The Burger Federation. Ook in onze restaurants en op de terrassen vragen we jullie rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM.
Liever iets om mee te nemen? La Place, Starbucks en Dunkin' bieden ook take-away aan.
MAG2020

Plan je bezoek
Om jouw veiligheid en comfort te garanderen, monitoren wij het aantal bezoekers in Designer Outlet Roermond. In overeenstemming met de overheidsmaatregelen, wordt het maximum aantal bezoekers in winkels beperkt tot 1 bezoeker per 5m2. Verder wordt geadviseerd om zoveel mogelijk 1,5m afstand te houden. Geniet van een ontspannen shop-ervaring en plan je bezoek tijdens een van onze rustige momenten zoals doordeweekse dagen of in de ochtend/avond uren in de weekenden. 

Rustig
Tijdens de groene uren is het doorgaans rustig in het centre en is er een kleine kans op wachttijden.

Gemiddeld:
We verwachten een gemiddelde drukte, waarbij er wachttijden zijn bij een aantal winkels.

Druk:
Rond deze tijden verwachten we dat veel gasten ons centre willen bezoeken. Gun jezelf wat extra tijd, want het kan voorkomen dat je langer moet wachten door wachtrijen.

Voor veiligheid zorgen we samen


Jouw veiligheid en welzijn zijn voor ons topprioriteit. Lees meer over onze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die wij nemen, én wat jij zelf kunt doen, voor een veilige en vertrouwde winkelervaring. In Designer Outlet Roermond verzoeken wij je te houden aan de basis regels: was je handen regelmatig, houd 1.5 meter afstand en draag een mondkapje.

Ontdek meer

Bekijk ook