Christmas Sale


3 - 24 december

Zorg voor een schitterende Kerstmis met fantastische designercadeaus die onder de boom op jouw dierbaren wachten. Ontdek de merken waar ze van houden tijdens onze kerst sale met tot wel 50% korting op onze outletprijzen en winkel comfortabel met verbeterde veiligheidsmaatregelen in het gehele centrum.

McArthurGlen Christmas Sale

Tover een glimlach op het gezicht an je dierbaren met prachtige cadeaus uit onze Christmas Sale. Maak indruk op de luxeliefhebber met tijdloze cadeaus en iconische stijlen van merken zoals Mulberry en Burberry. Met een nieuw paar sneakers of waterdichte jas zal je ongetwijfeld outdooravonturiers voor je winnen. Je zult zeker alles op je cadeaulijst kunnen vinden tijdens je shopping trip bij Designer Outlet Roermond.

Op culinair gebied hoef je niets te missen: veel van onze restaurants en cafés bieden nog steeds heerlijk eten en drinken aan om mee te nemen, wat je nog meer energie zal geven tussen het sale-shoppen door. Verder vragen wij je aandacht te besteden aan de huidige veiligheids- en hygiëne-eisen, zodat een veilig bezoek bij ons gegarandeerd kan worden voor onze bezoekers en medewerkers.

Wanneer je een helpende hand nodig hebt tijdens jouw bezoek, staat ons Guest Service team klaar om jouw dag zo aangenaam mogelijk te maken, terwijl gezondheids- en veiligheidsmaatregelen ervoor zorgen dat iedereen comfortabel en veilig kan winkelen.

Spotlight on

Ontdek onze Christmas Sale


)

Together we’re safer


Jouw veiligheid en welzijn zijn van het grootste belang. Daarom hebben we de schoonmaak in openbare ruimtes verhoogd en zijn we SafeGuard Covid-19 gecertificeerd. Overheidsrichtlijnen blijven van kracht, dus vergeet niet om regelmatig je handen te wassen, de regels voor sociale afstanden in acht te nemen en in het gehele centre een mondmasker te dragen.

McArthurGlen Christmas Sale Planner

Verwachte bezoekersaantallen Christmas Sale

We raden je aan om ons tijdschema te gebruiken om je bezoek te plannen voor rustigere periodes tijdens onze Christmas Sale.

Quiet:
Dit wordt naar verwachting een rustige winkeldag. Er kunnen wachtrijen zijn bij enkele van onze populaire merken.

Moderate:
De drukte in het centrum wordt naar verwachting normaal. Er kunnen wachtrijen staan ​​bij sommige van onze merken.

Busy:
Vandaag verwachten we een groot aantal bezoekers. Houd rekening met voldoende tijd voor uw bezoek, aangezien de wachttijden kunnen toenemen vanwege lange wachtrijen. Het kan zijn dat het centrum de toegang van auto's tijdelijk moet blokkeren wanneer de capaciteit is bereikt.

Ons toegewijde verkeersmanagementteam staat klaar om jou te ondersteunen wanneer dat nodig is.
McArthurGlen By Appointment

Sneller shoppen tijdens Christmas Sale met By Appointment

Wat is By Appointment:
By Appointment is een door Apple en Android ondersteunde app waarmee je speciale tijdvakken kunt boeken bij een aantal van je favoriete designermerken. Daarnaast is het ook mogelijk om te zien hoe lang de wachtrijen zijn, winkelschema's maken en de routebeschrijving naar winkels opvragen.

Hoe het werkt:
1. Download de app en registreer met je e-mailadres, telefoonnummer of social media account
2. boek jouw gewenste tijdvak om te winkelen
3. Arriveer op jouw gereserveerde tijd bij je favoriete merk en geniet van het winkelen. 

Download By Appointment:
On Apple App Store
On Google Play Store
virtual shopping

Virtual Shopping

Shop comfortabel vanuit huis met onze virtual shopping services. Bekijk en shop de nieuwste collecties met digitale catalogi, of maak een video afspraak met een winkel medewerker voor persoonlijk stijl of cadeau advies. 

Alleen van 7 - 13 december shop je producten van fantastische designermerken voor outletprijzen in onze tijdelijke webshop. Ontdek must-haves van merken zoals Karl Lagerfeld, The Watch Sation of BOSS comfortabel vanaf je bank. 
)

Jouw bezoek begint hier


Plan vandaag nog jouw bezoek aan Designer Outlet Roermond.

Plan je bezoek

Bekijk ook