ss24sportswear

Shoppen als een sport

Ontdek de sportieve highlights van deze zomer

Heb je wat extra motivatie nodig voor een workout routine of om nieuwe fitnessdoelen te stellen? Ga aan de slag met onze nieuwste high-tech, on-trend sportkleding. Je zal ons niet geloven als je ziet dat je favorieten merken tot wel 70% extra korting hebben.

ss24sportswear

VOETBAL

Sportkleding die scoort

De nieuwste voetbalitems van dit seizoen zijn terug van weggeweest (of rechtstreeks in de shoppingtas) - allemaal tot wel 70% extra korting. Adidas en Puma hebben nieuwe voetbalschoenen, sommige worden gedragen door de profs, allemaal met een mix van stijl en inhoud. Kijk uit naar snelle tractiepatronen, tactische veters voor de perfecte pasvorm en natuurlijk een gedurfd ontwerp. Daarnaast vind je tenues, tops, shorts en sokken waarmee je in een keer klaar bent voor het veld.

 

TENNIS

Nieuwe outfit voor tot wel 70% extra korting

Of je nu al heel lang traint, aan een nieuwe sport begint of zelfs toeschouwer bent, onze tenniskleding zal je zeker bevallen. Verwacht court-ready schoenen van  Lacoste; de belangrijkste kenmerken zijn dempende tussenzolen en veerunits voor extra veerkracht als je het net nadert, evenals optimale grip en een licht gewicht voor hoge snelheden. Maak de look compleet met zweetafvoerende T-shirts en tanks. Plus ademende tennisshorts en klassieke tennisrokjes met plooien die je de hele zomer kunt dragen.

 

GOLF

Club-en-bal stijl

Ligt het aan ons of is golf tegenwoordig hipper dan ooit? De perfecte weekendactiviteit of midweekse traktatie, golf brengt je in de natuur en in tegenstelling tot andere sporten, laat het je bijpraten met vrienden en familie. Om een nog grotere glimlach op je gezicht te toveren, kan je de golfcollecties met kortingen tot wel 70% scoren! Kom snel bij ons langs voor mooie polo's, golfschoenen, grote golftassen en laagjes voor als het wat frisser wordt.

ss24sportswear

RUNNING

Bank tot 5k… of Designer Outlet Roermond

Ga hardlopen (en blijf hardlopen) met onze nieuwe hardloopcollectie met alle topmerken van Puma tot Under Armour. En allemaal met tot wel 70% extra korting in de winkel. Van hardloopschoenen voor op de weg tot trailrunners, je zult dol zijn op de stijlvolle designs en tempoverhogende kenmerken zoals flex-groeven en lichtgewicht buitenzolen. Kleed jezelf trendy met hardloopjacks, reflecterende tops, leggings met merkopdruk, gevoerde shorts en nog veel meer. Hoe ver gaan we de volgende keer joggen?

GYM/WORKOUT

Voor de sportschoolfanaten

Als we je in de sportschool kunnen vinden (en zelfs als je er soms stiekem een hekel aan hebt - maak je geen zorgen, we hebben het allemaal meegemaakt!) Lacoste, Puma en meer merken voor tot wel 70% extra korting, plan je volgende bezoek en maak je klaar om sportieve essentials in te slaan voor het komende jaar. Van sportbeha's tot sneakers, leggings tot rugzakken, er is alles wat je maar kunt bedenken om je gezonde routine te verbeteren.

 

YOGA/PILATES

Poseer (en scoor extra korting)

Misschien wil je wachten tot je thuis bent of tot je in de studio zit om je favoriete yogahouding aan te nemen, maar bij Designer Outlet Roermond hebben we tot wel 70% extra korting op zomersportkleding - met een reeks perfecte kledingstukken voor pilates- en yogaliefhebbers. Ontdek alle basics zoals teenloze sokken van New Balance en de goed beoordeelde sportbeha's van Under Armour. Er zijn ook trending bodysuits en co-ord stukken. Vergeet niet om zachte laagjes aan te trekken als je klaar bent in Shavasana.

ss24sportswear

SNEAKERS (wandelen/skateboarden/retro)

Sterke uitstraling van sneakers

Sneakers zijn een grote favoriet op het gebied van schoenen. En je zult blij zijn om te weten dat ze allemaal tot wel 70% extra korting hebben in onze zomer 2024 sportkleding collectie. Van New Balance tot Asics, vind gespecialiseerde stijlen voor hardlopers, wandelaars, skateboarders en fashionista's. Praat met onze vriendelijke winkelteams over wat je zoekt, of het nu gaat om de nieuwste retro-coole ontwerpen, skateschoenen met rubberen zolen of waterdichte wandelschoenen. Ons vertrouwde merkenassortiment zorgt ervoor dat je schoenenkeuze nog jaren meegaat.

Bekijk ook