The Coat Edit | Voor Haar


Swing into autumn

Verwelkom koudere dagen met casual bohemian swing coats en lichte en klassieke blazers.

mag2020_layering

Transitional coats
Nu de bladeren langzaam verkleuren is het tijd om de tussenjassen te voorschijn te halen. Dit seizoen halen designer zoals Marc Jacobs en Ryan Roche hun inspiratie uit de natuur, met klassieke blazers in prachtige herfsttinten.

Ook Michael Kors en Longchamp maken gebruik van deze prachtige natuur-tinten. Leer en Suede zijn absoluut essentieel voor de Bohemiam Folk trend van dit seizoen. Echter, als je in slechts een item wilt investeren dit seizoen, dan raden wij een bruine suede blazer aan. Dit veelzijdige kledingstuk is zowel geschikt voor professionele meeting als een brunch met je vriendinnen. Sandro en Allsaints bieden het hele jaar door fantastische blazers aan, dus zorg ervoor dat je hun als eerste bezoekt.

mag2020_coats

Winterjassen
Dit jaar zijn de winterjassen oversized en extra comfortabel, perfect om je warm te houden wanneer de tempratuur daalt. Schapenvacht en suede zijn perfect voor de Bohemian Folk trend van het seizoen. Wil je toch nog iets meer comfort? Kies dan voor de beruchte puffer jacket, helemaal on-trend dit seizoen, zowel voor hem als haar.

Dit retro jaren 90-item, ooit in neonkleuren, krijgt nu in 2020 een meer volwassen esthetiek met donkere tinten en langere lengtes. Met de opkomst van retro-kleding, mag ook de camel-coat zeker niet ontbreken. Ontdek prachtige varianten bij Woolrich en Tommy Hilfiger. Wil je echt een authentiek jaren 70 gevoel neerzetten? Kies dan voor een exemplaar met een centuur of nepbont.

Bekijk ook