Ontdek een nieuwe manier van winkelen


& shop je favoriete merken, comfortabel vanaf de bank met click & collect

Ontdek de collecties online of boek een een-op-een videoafspraak met verkoopmedewerkers, en ontvang alle informatie over de laatste collecties en gepersonaliseerd stijladvies.

virtualshopping

Virtuele Verkoopmedewerkers 
Je favoriete designermerken schieten je te hulp wanneer je ze nodig hebt. De virtuele verkoopmedewerker helpt je met al je vragen over de beschikbaarheid van producten, prijzen, maten en nog veel meer.  

Digitale Catalogus
Ontdek de digitale catalogi van je favoriete merken, maak een verlanglijstje en bestel de perfecte cadeaus voor je zelf of je geliefde.  

Video Afspraak
Contacteer je favoriete merk om een virtuele een-op-een afspraak te maken met een verkoopmedewerker. Bekijk de laatste collecties en ontvang persoonlijk stijl- of cadeauadvies.

Webshop
Shop je favoriete designermerken comfortabel vanaf de bank vanuit onze webshop. Ontdek fantatische aanbiedingen van designermerken zoals KARL LAGERFELD, Aigner en Puma.
virtualshopping

2. Ontvang een tijdslot om je bestelling op te halen

3. Haal je bestelling alleen op en draag een mondkapje

Click & Collect at Designer Outlet Roermond | Nieuwe Maatregelen

Online bestellen en ophalen in een van onze winkels. Met de nieuwe maatregelen van de overheid, is het ophalen van bestellingen in winkels mogelijk vanaf 10 februari. Hoe werkt het?

1. Shop online bij je favoriete Designer merk
2. Ontvang een tijdslot om je bestelling op te halen – ten minste 4 uur na je bestelling
3. Haal je bestelling alleen op en draag een mondkapje


McArthurGlen_BureauVeritas

Bureau Veritas SafeGuard Covid-19 Certification
Het is onderdeel van onze missie om ervoor te zorgen dat jij  geniet van een veilig en plezierig dagje uit, daarom zijn we nu gecertificeerd met de Bureau Veritas SafeGuard Covid-19-certificering.​

Bureau Veritas is een wereldleider in test- en inspectiecertificering en richt zich op het garanderen van een consistente goede procedure op meerdere locaties.
Wij hebben gezorgd voor alle noodzakelijke gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van Covid-19 in Designer Outlet Roermond te voorkomen zodat jij ontspannen en veilig kunt winkelen.

Bekijk ook