Cadeaus die ze keer op keer geweldig zullen vinden


Perfecte designer cadeaus met tot wel 70% extra korting

Van de liefhebber van luxe tot de interieurstylist, we hebben voor ieder wat wils. Geef jouw geliefden dat kerstgevoel met sensationele cadeaus voor tot wel 70% minder van de meest gewilde designermerken zoals Michael Kors, UGG en Ralph Lauren.

xmas_gifting

Voor de liefhebber van luxe
Verwen haar met een iconisch investeringsstuk, zoals mooie sieraden, een leren tas of een paar hakken met tot wel 70% korting.

Ze straalt een klassieke stijl uit en kan een iconisch designermerk niet weerstaan. Dus trakteer haar op een investment piece waar ze van zal houden en voor altijd zal dragen. Ze zal als een blok vallen voor mooie sieraden, mooie designer schoenen en luxe leren handtassen - haal het perfecte cadeau voor haar met tot wel 70% korting op haar favoriete designermerken
xmas_gifting

Voor de klassieke heer
Alleen de allerbeste cadeaus - van leren accessoires en brogues tot tweedblazers en knitwear - altijd met tot wel 70% korting.

Zijn jas is van kasjmier, zijn horloge is vintage en je zult hem nooit een trend zien volgen. Hij is een stijlvolle gentleman en je kunt zijn kerst opvrolijken met cadeaus van zijn favoriete designermerken - van leren accessoires en brogues tot tweedblazers en knitwear - en dat alles met kortingen tot wel 70%.
xmas_gifting

Voor het meisje dat 24/7 schittert
Verwen haar met designer sieraden en kleding die haar helpen schitteren tijdens de feestdagen - met tot wel 70% korting.

Ze is het middelpunt van het gezelschap en ze ziet er altijd glamoureus uit. Ze houdt van alles wat schittert en glinstert - en vooral met Kerstmis. Trakteer haar op echte eye catchers zoals designer sieraden en kleding die de aandacht trekt, altijd met tot wel 70% korting.
xmas_gifting

Voor de interieurstylist
Verwen interieurliefhebbers met perfecte cadeaus zoals onweerstaanbare woonaccessoires of keukengerei.

Hun huis is hun meesterwerk - en het ziet er net zo stijlvol uit als hun garderobe. Verras je vrienden met onweerstaanbare designer cadeaus, van chique keukengerei tot luxe woonaccessoires, en dat alles met tot wel 70% korting.
)

PLAN JE BEZOEK


Bij Designer Outlet Roermond is de hele familie welkom voor een gezellig dagje uit (inclusief familieleden op vier pootjes). Er is voldoende parkeergelegenheid bij het centre of ontdek de opties met het openbaar vervoer.

Met onze verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zorgen we ervoor dat jouw dagje uit zo comfortabel mogelijk is.

Plan je bezoek

Bekijk ook