BRAX

Gesloten - Geopend van 09:00 - 21:00

+31 475 311665

Feel good met Brax! Dit merk weet wat heren en dames graag willen: comfortabele kleding met een luxe uitstraling. De casual wear past perfect bij een moderne garderobe van man en vrouw die modebewust zijn, maar zich niet gek laten maken door trends. Wanneer je weet wat je goed staat, vind je hier jouw nieuwe favorieten. Comfortabele broeken waarin je figuur perfect uitkomt, prachtige truien van luxe materialen en nog veel meer moois dat thuishoort in een goed gevulde garderobe.

Wenst u meer privacy en rust bij het kiezen van uw mode-items uit onze Brax collecties? Graag bieden wij u de mogelijkheid aan tot private shopping. U belt of mailt met onze shop in Roermond voor het maken van een afspraak. U belt of mailt met onze shop in Roermond voor het maken van een afspraak. Wij halen u dan persoonlijk op bij het meeting point en begeleiden u veilig en snel naar onze zaak, waarna u in alle rust met ons uw favoriete Brax fashion items kunt uitkiezen. Feel good, feel Brax! Dagelijks van Maandag tot en met Vrijdag, vóór openingstijd: 09:00 tot 10:00 of ná sluitingstijd tuseen 18:00 en 19:00.

BRAX

New Arrivals


Welkom

bij Roermond


Plan je bezoek

Designer Outlet Roermond ligt naast de historische binnenstad van Roermond. Met de auto bereik je ons in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers