Karl Lagerfeld

Geopend van 09:00 - 21:00

+31 475 510 847

See current offers

Jong, trendy en een tikkeltje humor. De collectie van Karl Lagerfeld zit je als gegoten als deze eigenschappen op jou van toepassing zijn. Zowel de kleding als accessoires hebben een edgy snit, opvallende accenten en een leuke kwinkslag. Een aparte print, een in het oog springende kleur of een model dat net een tikkeltje anders is, bij dit merk vind je het allemaal.

Een ander kenmerk van de collectie dat dadelijk de aandacht trekt, is de voorliefde van de ontwerper voor katten. Zowel de tassen als kleding zijn vaak voorzien van een print van de dieren als een subtielere verwijzing in de vorm van typische kattenogen.

Wil je liever de wachtrij overslaan? Wij bieden graag een unieke winkelervaring aan, die je op verzoek kunt reserveren. Je afspraak is inclusief een rondleiding door de winkel en de Spring-Summer 2020 collectie alsmede een persoonlijk stijladvies én een uniek cadeautje. Neem contact op met onze winkel om je afspraak te plannen.Karl Lagerfeld

New arrivals


Welkom

bij Roermond


Plan je bezoek

Designer Outlet Roermond ligt naast de historische binnenstad van Roermond. Met de auto bereik je ons in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers