Karl Lagerfeld

Geopend van 09:00 - 20:00

Het huis van KARL LAGERFELD deelt de iconische visie en ontwerpesthetiek van de oprichter, Karl Lagerfeld, gecombineerd met een eigentijdse, toekomstgerichte geest. Het merk viert zijn kolossale nalatenschap en ademt zijn passie, intuïtie en onuitputtelijke creativiteit in de kern van zijn DNA.

De kenmerkende KARL LAGERFELD-esthetiek combineert Parijse klassiekers met een rock-chique houding en op maat gemaakte silhouetten. Zijn portfolio van toegankelijke, ambitieuze collecties omvat confectiekleding voor dames, heren en kinderen, plus tassen, kleine lederwaren, brillen, schoenen, parfums en kaarsen.

Gedreven door de betrokkenheid van de consument, omvat de meeslepende winkelervaring van KARL LAGERFELD meer dan 200 monobrandwinkels wereldwijd, met belangrijke locaties in Parijs, Londen, München, Moskou, Dubai en Shanghai. Het merk verbindt verder met consumenten via een premium groothandelsdistributienetwerk in Europa, het Midden-Oosten en Azië. De wereldwijde flagshipstore op KARL.COM bereikt 96 landen.


Shoppen op afspraak

Ervaar het comfort van een persoonlijke shop ervaring met onze nieuwe ‘Shoppen op afspraak’ service. Boek eenvoudig een tijdslot via de By Appointment app, klik hier om meer te ontdekken, of download de app via onderstaande links.

Download - Apple AppStore
Download - Google Play Store


Klik hier om een kijkje te nemen in onze digitale catalogus.

VIRTUAL SHOPPING 
Om jouw dag een beetje aangenamer te maken, zijn we blij om onze nieuwe dienst virtual shopping aan te bieden. Met een video-afspraak krijg je de mogelijk om één-op-één te shoppen met een verkoper vanuit thuis. Als je de collectie in de winkel wilt shoppen, maar de wachtrij liever overslaat, kan op verzoek een privéwinkelervaring worden gereserveerd. Jouw afspraak omvat een rondleiding door de nieuwste aanwinsten, plus stylingadvies speciaal voor jou en een gratis geschenk. Neem contact op met de winkel om een afspraak te maken:
Telefoon: +31 611090613
E-mail: outlet.roermond@karllagerfeld.com

Karl Lagerfeld

Spring/Summer 2021


Welkom

bij Roermond


Plan je bezoek

Designer Outlet Roermond ligt naast de historische binnenstad van Roermond. Met de auto bereik je ons in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers