Longchamp

Gesloten - Open morgen 09:00 - 20:00

Longchamp Paris is een bekend Frans tassenmerk, opgericht door Jean Cassegrain in 1948. Naast tassen ontwerpen zij ook andere lederwaren en kleding. Vele celebrities hebben de weg naar Longchamp al gevonden en Kate Moss ontwierp zelfs een eigen tassenlijn voor het merk. Het is dus niet verwonderlijk dat de luxe tassen erg in trek zijn bij menig fashion-liefhebber.

Shoppen op afspraak

Ervaar het comfort van een persoonlijke shop ervaring met onze nieuwe ‘Shoppen op afspraak’ service. Boek eenvoudig een tijdslot via de By Appointment app, klik hier om meer te ontdekken, of neem contact met ons op. Download de app via onderstaande links.

Download - Apple AppStore
Download - Google Play Store


Virtual shopping
Met onze nieuwe virtual shopping service was shoppen nog nooit zo comfortabel. Met een video afspraak krijg je een een-op-een consult met een verkoopmedewerker. Je kan deze afspraak makkelijk boeken door te mailen naar roermond@longchamp.com. Virtual Shopping service is enkel beschikbaar voor Nederlandse en Belgische inwoners.

Neem direct contact met ons op voor beschikbaarheid, maten, stijladvies of andere vragen door te bellen naar: +31 475 559 039

Klik hier om onze catalogus te bekijken (telefonisch of via WhatsApp Web).


Welkom

bij Roermond


Plan je bezoek

Designer Outlet Roermond ligt naast de historische binnenstad van Roermond. Met de auto bereik je ons in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers