Mulberry

Geopend van 09:00 - 20:00

Mulberry kent een lange traditie van vakmanschap in luxueuze lederwaren. Mulberry, opgericht in 1971 in het Engelse graafschap Somerset, heeft een goede reputatie in het combineren van moderne creativiteit en traditioneel vakmanschap in lederwaren en produceert om klanten wereldwijd te inspireren en verrassen.

Het hart van Mulberry is The Rookery, de Britse fabriek van Mulberry en het middelpunt van de tassenproductie, waar een steeds groter wordend team vakkundige vakmannen- en vrouwen honderden tassen per week produceert, met grote aandacht voor details en kwaliteit. Prachtige, handgemaakte lederen tassen zijn de reden dat Mulberry internationaal nu zo bekend en gewild is.

Shoppen op afspraak

Ervaar het comfort van een persoonlijke shop ervaring met onze nieuwe ‘Shoppen op afspraak’ service. Boek eenvoudig een tijdslot via de By Appointment app, klik hier om meer te ontdekken, of download de app via onderstaande links.

Download - Apple AppStore
Download - Google Play Store


Virtual shopping
Met onze nieuwe virtual shopping service was shoppen nog nooit zo comfortabel. Met een video afspraak krijg je een één-op-één consult met een verkoopmedewerker. Je kan deze afspraak makkelijk boeken door te mailen naar roermond@mulberry.com

Neem direct contact met ons op voor beschikbaarheid, maten, stijladvies of andere vragen door te WhatsAppen naar: +44 7912 212 553

De Virtual Shopping service is beschikbaar van maandag - zaterdag van 10:00 tot 17:00

Mulberry

Available in Designer Outlet Roermond


Welkom

bij Roermond


Plan je bezoek

Designer Outlet Roermond ligt naast de historische binnenstad van Roermond. Met de auto bereik je ons in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers