Peter Kaiser

Gesloten - Geopend van 09:00 - 21:00

+31 475 407 006

See current offers

PETER KAISER is een onderneming met een lange historie. De materialen, kwaliteit, pasvorm en het design zijn generaties lang verder ontwikkeld.

In het jaar 1838 richtte Peter Kaiser de nu oudste schoenenfabriek van Europa op, gelegen in Pirmasens (Rijnland-Palts). Reeds vijf jaar later exporteerde hij tot aan Australië complete assortimenten, die getransporteerd werden in vaten. Daarmee legde hij de basis vast voor de eerste industriële productie van schoenen, wat van internationale betekenis was.

Met regelmatige en consequente aanpassingen van de nieuwste stand van de techniek werd door Peter Kaiser van de eenvoudige werkplaats een moderne industriële onderneming gemaakt.

Vandaag de dag is PETER KAISER een internationaal actieve onderneming met een lange schoenmakerstraditie en een heleboel know-how.

Welkom

bij Roermond


Plan je bezoek

Designer Outlet Roermond ligt naast de historische binnenstad van Roermond. Met de auto bereik je ons in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers