Polo Ralph Lauren Children

Gesloten - Geopend van 09:00 - 21:00

+31 475 352 930

Polo Ralph Lauren Children is een weerspiegeling van het tijdloos erfgoed en de moderne geest van de Polo mannen- en vrouwencollectie.

De alom bekende klassiekers, waaronder de iconische poloshirts en de luxueuze kasjmier kabeltruien, zijn nu verkrijgbaar voor de kids in de meest ver fijnde en levendige kleuren. De modieuze stijlen zijn elk seizoen opnieuw geïnspireerd door de unieke visie van Polo Ralph Lauren - van All-American sportkleding met een preppy uitstraling en geïnspireerd door de polospeler, tot confectiekleding en elegante ensembles voor speciale gelegenheden.

Profiteer van 10% extra korting en shop comfortabel tijdens de ochtenduren: maandag - vrijdag 10:00-11:00 uur, zaterdag & zondag 09:00-10:00 uur. Of tijdens de rustigere avonduren van maandag - zondag, tussen 19:00-21:00 uur


Polo Ralph Lauren

New arrivals


Welkom

bij Roermond


Plan je bezoek

Designer Outlet Roermond ligt naast de historische binnenstad van Roermond. Met de auto bereik je ons in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers