Ralph Lauren Luxury

Geopend van 10:00 - 21:00

+31 475 352 939

Ralph Lauren onthult elk modeseizoen zijn meest dramatische visie op vrouwenmode aan de wereld. De tijdloze en verfijnde Collection voor vrouwen die we op de catwalk zien, weerspiegelt Ralph Lauren’s treffende en uitgesproken kijk op het vak van kledingontwerper:  de baanbrekende combinatie van vrouwelijke glamour met volmaakte tailoring dat men voorheen enkel kon terugvinden bij herenkleding. Van schitterende met de hand geborduurde avondjurken die op de rode loper gedragen worden,  luxueuze met de hand afgewerkte tweedelige kasjmier tweed dameskostuums, tot chique vintage denim geïnspireerd door idyllische en elegante all American invloeden. Collection is de belichaming van hedendaagse mode verheven tot kunst, zoals enkel Ralph Lauren dat kan.

Profiteer van 10% extra korting en shop comfortabel tijdens de ochtenduren: maandag - vrijdag 09:00-11:00 uur, zaterdag & zondag 08:00-10:00 uur. Of tijdens de rustigere avonduren van maandag - zondag, tussen 19:00-21:00 uur.

Welkom

bij Roermond


Plan je bezoek

Designer Outlet Roermond ligt naast de historische binnenstad van Roermond. Met de auto bereik je ons in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers