Tag Heuer

Geopend van 09:00 - 20:00

Tag Heuer is een van de meest bekende luxe horlogemakers wereldwijd en staat bekend om elegante horloges met superieure kwaliteit. 

De zwitserse horloges zijn verkrijgbaar in een grote variatie aan stijlen voor zowel vrouwen als mannen. Van de klassieke schakelarmbanden in goud of zilver tot leren bandjes en sporthorloges.

Shoppen op afspraak

Ervaar het comfort van een persoonlijke shop ervaring met onze nieuwe ‘Shoppen op afspraak’ service. Boek eenvoudig een tijdslot via de By Appointment app, klik hier om meer te ontdekken, of download de app via onderstaande links.

Download - Apple AppStore
Download - Google Play Store


Virtual shopping
Met onze nieuwe virtual shopping service was shoppen nog nooit zo comfortabel. Met een video afspraak krijg je een één-op-één consult met een verkoopmedewerker. Je kan deze afspraak makkelijk boeken door te mailen naar info.roermond@tagheuer.com.

Neem direct contact met ons op voor beschikbaarheid, maten, stijladvies of andere vragen.
Telefoon: +31 475 33 45 68
WhatsApp: +49 152 59954525
Want to have a look at our catalog? Click here.

#DONTCRACKUNDERPRESSURE


Virtual Shopping is beschikbaar op maandag t/m vrijdag. van 10.00 tot 18.00 uur.


Welkom

bij Roermond


Plan je bezoek

Designer Outlet Roermond ligt naast de historische binnenstad van Roermond. Met de auto bereik je ons in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers