The Kooples

Gesloten

+31 475 530 200

Het huis The Kooples is een Parijs modehuis dat in 2007 werd opgericht onder de inspiratie van Alexandre, Laurent en Raphael Elicha. Op basis van het gedachtegoed van het stel, richt The Kooples zich tot mannen en vrouwen op het principe van kleding die gedeeld kan worden.

The Kooples is de perfecte chemie van modern en creatief werk ‘to the point’ en een knowhow die ver in het verleden teruggaat. Zo is The Kooples gaan samenwerken met Norton&Sons, het befaamde Engelse huis dat in 1881 in Savile Row werd opgericht, de straat met de beste kleermakers van Londen, om alle patronen van de pantalons en stukken met mouwen (jasjes, hemden, blazers, mantels...) te bestuderen en op maat te ontwerpen. 

Dit ambachtelijke werk in combinatie met een obsessie voor afwerking en stoffen, maakt van The Kooples één van de meest bezochte Franse couturehuizen door het grote publiek en de modewereld.

Welkom

bij Roermond


Plan je bezoek

Designer Outlet Roermond ligt naast de historische binnenstad van Roermond. Met de auto bereik je ons in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers