BRIGHT NEW ARRIVALS


Ontdek onze herfst musthaves met tot wel 70% korting

Een goede reden voor een glimlach: de New Arrivals liggen weer in de winkels. Ontdek onze nieuwe Herfst collecties - van je favoriete designermerken, met tot wel 70% korting.

Autumn Winter

Upgrade je garderobe dit seizoen met onze Herfst Winter Musthaves
We nodigen je uit om een dagje uit te beleven met jouw familie en vrienden en niet alleen te genieten van het shoppen van de new arrivals maar ook van een heerlijk pauze moment in één van onze café’s en restaurants.

Voor meer informatie over onze winkels, horecagelegenheden en openingstijden, bezoek onze merk- en restaurant pagina's.

)

BRIGHT NEW ARRIVALS


Houd jezelf warm en kleed je van top tot teen in knitwear van bijvoorbeeld Essentiel Antwerp of ga je voor een formele business look met een twist door abstracte prints van The Kooples toe te voegen zoals in de jaren ’60.

)

JE BEZOEK BEGINT HIER


.

Bij McArthurGlen Designer Outlet Roosendaal bieden we je een volledig dagje uit voor het hele gezin (inclusief de viervoeters). Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein, evenals goede verbindingen vanuit het Openbaar Vervoer. Wij doen er alles aan om jou een veilige shop omgeving te bieden zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw dagje uit zo comfortabel mogelijk is.

Plan je bezoek
)

JOUW VEILIGHEID EN WELZIJN EN DAT VAN ONZE MEDEWERKERS ZIJN VOOR ONS TOPPRIORITEIT


De veiligheidsmaatregelen die we hebben genomen zijn in overeenstemming met de meest actuele adviezen van lokale gezondheidsautoriteiten en met de richtlijnen van de overheid.

Meer informatie

Bekijk ook