Black Friday


LAATSTE DAG!

Black Friday komt er aan en dit jaar niet slechts 1 dag, maar van 16 t/m 30 november! Inderdaad, je leest het goed: 15 dagen lang de tijd om jouw favoriete designer items met extra korting te shoppen.

SAVE THE DATE

Black Friday Week Designer Outlet Roosendaal

De Sint & Kerst cadeaulijstjes blijven groeien, je feestdagen garderobe kan wel een upgrade gebruiken en mooi servies heb je nooit genoeg!
Neem de tijd voor je December aankopen en profiteer van onze Black Friday Week: 14 dagen lang extra korting op jouw favoriete designermerken.

Het maakt niet uit hoe je je tijd doorbrengt in Designer Outlet Roosendaal,
jouw veiligheid is voor ons topprioriteit. Daarom is het dragen van een mondmasker in het gehele centre en in alle winkels verplicht.
Eventueel zijn er mondmaskers verkrijgbaar bij de Guest Services voor €0,50. Lees hier meer over alle veiligheidsmaatregelen die wij nemen, én wat jij zelf kunt doen, voor een veiligere en vertrouwde winkelervaring.

Iedere maandag t/m vrijdag zijn we tot 18.00 uur geopend.

VOOR VEILIGHEID ZORGEN WE SAMEN

Jouw veiligheid en welzijn is deze Black Friday van het grootste belang voor ons. Daarom hebben we Black Friday verlengd tot 14 dagen, zodat we de drukte kunnen spreiden in ons centre. Tevens zijn de schoonmaak momenten verhoogd en zijn we SafeGuard Covid 19-gecertificeerd. Daarnaast gelden uiteraard de algemene regels van het RIVM, wij verzoeken je je hieraan te houden zodat iedereen zich veilig voelt en kan genieten in Designer Outlet Roosendaal.

Planner

Plan je bezoek

We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen. We adviseren je jouw bezoek te plannen tijdens een van onze rustige momenten zoals doordeweekse dagen of in de ochtend/avond uren op zaterdag en zondag. 

Quit/Rustig
Tijdens de groene uren is het doorgaans rustig in het centre en is er een kleine kans op wachttijden.

Moderate/Gemiddeld
We verwachten een gemiddelde drukte, waarbij er wachttijden zijn bij een aantal winkels.

Busy/Druk
Rond deze tijden verwachten we dat veel gasten ons centre willen bezoeken. Gun jezelf wat extra tijd, want het kan voorkomen dat je langer moet wachten door wachtrijen.


PLAN YOUR VISIT

in Designer Outlet Roosendaal

We zijn blij je weer te mogen verwelkomen in Designer Outlet Roosendaal

 

Gerelateerde onderwerpen

Bekijk ook