JOUW VEILIGHEID & WELZIJN


En dat van onze medewerkers, is voor ons topprioriteit!

Lees meer over onze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die wij nemen, én wat jij zelf kunt doen, voor een veilige en vertrouwde winkelervaring.

mag2020

Onze veiligheidsmaatregelen
In Designer Outlet Roosendaal gelden uiteraard de algemene regels van het RIVM, wij verzoeken je je hieraan te houden zodat iedereen zich veilig voelt en kan genieten in Designer Outlet Roosendaal. Het is belangrijk dat iedereen zich aan de basisregels houdt, ook indien je gevaccineerd bent. Belangrijke informatie voor je bezoek en veiligheidsmaatregelen die wij nemen: 

Houd 1,5 meter afstand
Per 26 juni 2021 is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Wel blijft de anderhalvemeter regel van kracht. Om je te helpen de 1,5 meter afstand te bewaren, is er in iedere winkel een deurbeleid waarbij het aantal bezoekers per winkel wordt gemonitord.

Hygiëne
Was regelmatig je handen tijdens je bezoek en maak gebruik van de gratis desinfecterende handgel, verkrijgbaar in het gehele centre. Onze toiletten zijn geopend worden vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Maximaal aantal bezoekers
De capaciteit van bezoekers in het centrum zal worden gehandhaafd in overeenstemming met de overheidsrichtlijnen om zo de sociale afstand in openbare ruimtes te kunnen naleven. Zo is er bij iedere winkel een deurbeleid waarbij het aantal bezoekers per winkel wordt gemonitord. 

Contactloos betalen
Dank je wel om zoveel mogelijk met pin of contactloos te betalen.

MAG2020

Plan je bezoek
We kijken er naar uit je weer te mogen verwelkomen. Om jouw veiligheid en comfort te garanderen, monitoren we het aantal bezoekers in Designer Outlet Roosendaal.
In overeenstemming met de overheidsmaatregelen, wordt het maximum aantal bezoekers in winkels beperkt tot 1 bezoeker per 5 m2. Geniet van een ontspannen shop-ervaring en plan je bezoek tijdens een van onze rustige momenten zoals doordeweekse dagen of in de ochtend/avond uren in de weekenden. 

Rustig:
Tijdens de groene uren is het doorgaans rustig in het centre en is er een kleine kans op wachttijden.

Gemiddeld:
We verwachten een gemiddelde drukte, waarbij er wachttijden zijn bij een aantal winkels.

Druk:
Rond deze tijden verwachten we dat veel gasten ons centre willen bezoeken. Gun jezelf wat extra tijd, want het kan voorkomen dat je langer moet wachten door wachtrijen.

McArthurGlen_BureauVeritas

Bureau Veritas SafeGuard Covid-19 Certification

Het is onderdeel van onze missie om ervoor te zorgen dat jij  geniet van een veilig en plezierig dagje uit, daarom zijn we nu gecertificeerd met de Bureau Veritas SafeGuard Covid-19-certificering.​

Bureau Veritas is een wereldleider in test- en inspectiecertificering en richt zich op het garanderen van een consistente goede procedure op meerdere locaties.
Wij hebben gezorgd voor alle noodzakelijke gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van Covid-19 in Designer Outlet Roosendaal te voorkomen zodat jij ontspannen en veilig kunt winkelen.

Bekijk ook