Heropening restaurants en terrassen


Onze horecagelegenheden heten je graag welkom.

Vanaf nu zijn onze restaurants en terrassen weer geopend volgens de richtlijnen van de Nederlandse overheid. Tijdens het shoppen kun je weer ontspannen en genieten van een heerlijke kop koffie of een verse lunch. Ook in onze restaurants en op de terrassen vragen we jullie rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM.

Je favoriete eten...

Je favoriete eten...
Kom tijdens je shopsessieheerlijk genieten van een zomerse pasta bij Trattoria Rosa, een rijk belegd broodje bij La Place, een ambachtelijk frietje bij Frites Cuisine, een zoet gebakje bij Mockamore of een smaakvolle donut bij Dunkin’ Donuts.
Liever iets om mee te nemen? La Place, MockaMore en Dunkin' blijven ook geopend met hun take-away concept.

Maatregelen restaurants:
Raadpleeg de richtlijnen hieronder, voordat je onze restaurants betreedt. Er geldt een maximum capaciteit, dus wacht even totdat de hosts bij de restaurants je begeleiden naar een tafel. Als er op dat moment geen tafels beschikbaar zijn, helpen de hosts graag met het vinden van een tijdslot voor jouw lunch. Als je ervoor kiest om te dineren op de terrassen zonder tafelservice, mag je zelf een beschikbare tafel kiezen.
gezondheid en veiligheid

Gezondheid en veiligheid
Onze medewerkers verwelkomen je graag en zorgen ervoor dat je onbezorgd kunt genieten. In Designer Outlet Roosendaal is jouw gezondheid en die van onze medewerkers topprioriteit. Daarom hebben ook onze horecagelegenheden de volgende maatregelen getroffen:
  • Maximaal 30 personen in het restaurant
  • Houd minimaal 1,5 afstand van andere gasten en medewerkers
  • Gezelschappen van maximaal 4 gasten
  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepverschijnselen hebt
  • Bij binnenkomst van het restaurant zal er een gezondheidscheck zijn door middel van een vragenlijst

Daarnaast gelden uiteraard de algemene regels van het RIVM, wij verzoeken je je hieraan te houden zodat iedereen zich veilig voelt en kan genieten in Designer Outlet Roosendaal.
)

We zijn blij je weer te zien


We ontvangen je graag in Designer Outlet Roosendaal op een veilige manier en we zijn blij met de heropening van onze horecagelegenheden, zodat je jouw shop-dag compleet kunt maken met een ontspanmoment op een van onze terrassen of in een van onze restaurants.
Onder ‘Plan je bezoek’ vind je verdere informatie om jouw bezoek te plannen, zoals actuele openingstijden en een routebeschrijving.

Bekijk ook