No Excess creeërt mode voor mannen die kiezen voor een ongecompliceerde look en kleding die gemakkelijk te dragen is. Vanaf 27 augustus opent het merk hun deuren in Designer Outlet Roosendaal.

The Dutch Clothing Company

No Excess

No Excess, opgericht in 1988, is een Nederlands bedrijf gevestigd in Amsterdam. We creëren mode voor mannen die kiezen voor een ongecompliceerde look en kleding die gemakkelijk te dragen is. 

De No Excess-formule is een mix van comfortabele stoffen, uitstekende pasvormen en originele ontwerpen. We creëren mode voor mannen die kiezen voor een ongecompliceerde look en kleding die gemakkelijk te dragen is.
 
Er worden hoogwaardige stretchstoffen en stoffen geselecteerd die ademend zijn. Deze zorgen voor comfort en draagbaarheid, zonder dat het ten koste gaat van je look. Er worden details toegevoegd zoals sportieve ritsen en vernieuwende zakken.
 
Elk seizoen maakt het ontwerpteam unieke prints en kleurenschema's waarbij grote trends in de gaten worden gehouden en vertaald worden naar No Excess stijlen: comfortabel, de beste kwaliteit, luxe details en een nuchtere en tijdloze uitstraling.
 
De collectie is onderverdeeld in drie richtlijnen: Casual, Sport en Chic. Deze bieden veel mogelijkheden voor comfortabele cross-over looks. No Excess noemt zich graag het ‘winnende team’. Wanneer ze worden gecombineerd, zijn ze vrijwel onoverwinnelijk.
 

Bekijk ook