We zijn geopend voor je


zonder afspraak

Vanaf woensdag 28 April kun je weer shoppen zonder afspraak bij McArthurGlen Designer Outlet Roosendaal, en wij kunnen niet wachten je weer te verwelkomen. Onze openingstijden zijn maandag tot en met zondag van 10.00 tot 20.00 uur.

Spring Summer 2021

In Designer Outlet Roosendaal vind je deze lente alles wat je nodig hebt, van basics tot de meest fashionable designer fashion, altijd met tot wel 70% korting. Upgrade je garderobe dit seizoen met onze Spring/Summer Musthaves. Met een nieuwe jeans van Levi's, designer sneakers van BOSS of casual polo's van Tommy Hilfiger geef jij je garderobe een frisse upgrade. 

Onze medewerkers verwelkomen je graag en zorgen ervoor dat je comfortabel & veilig kunt shoppen. Geniet van een heerlijke kop koffie of verse lunch. Ook op de terrassen vragen we jullie rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM. Liever iets om mee te nemen? La Place, MockaMore en Dunkin' zijn geopend met hun take-away concept.

Voor veiligheid zorgen we samen!
Ons centre heeft de Bureau Veritas SafeGuard Covid-19-certificering behaald, gebaseerd op de maatregelen die we hebben genomen om een veilige omgeving te creëren. Klik hier om meer te lezen over onze veiligheidsmaatregelen

We kijken uit naar je komst, 

Het Designer Outlet Roosendaal team

MAG2020

Plan je bezoek
We kijken er naar uit je weer te mogen verwelkomen. Om jouw veiligheid en comfort te garanderen, monitoren we het aantal bezoekers in Designer Outlet Roosendaal.
In overeenstemming met de overheidsmaatregelen, wordt het maximum aantal bezoekers in winkels beperkt tot 1 bezoeker per 10 m2. Geniet van een ontspannen shop-ervaring en plan je bezoek tijdens een van onze rustige momenten zoals doordeweekse dagen of in de ochtend/avond uren in de weekenden. 

Rustig:
Tijdens de groene uren is het doorgaans rustig in het centre en is er een kleine kans op wachttijden.

Gemiddeld:
We verwachten een gemiddelde drukte, waarbij er wachttijden zijn bij een aantal winkels.

Druk:
Rond deze tijden verwachten we dat veel gasten ons centre willen bezoeken. Gun jezelf wat extra tijd, want het kan voorkomen dat je langer moet wachten door wachtrijen.

)

Voor veiligheid zorgen we samen 


Jouw veiligheid en welzijn zijn voor ons topprioriteit. Lees meer over onze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die wij nemen, én wat jij zelf kunt doen, voor een veilige en vertrouwde winkelervaring. In Designer Outlet Roosendaal gelden uiteraard de algemene regels van het RIVM, wij verzoeken je je hieraan te houden zodat jouw dagje uit zo comfortabel mogelijk is. Daarnaast vragen wij je te houden aan de basis regels: was je handen regelmatig, houd 1.5 meter afstand en draag een mondkapje.

Ontdek meer

PLAN JE BEZOEK


Wij kijken uit je weer te mogen verwelkomen.

 

 

Om jouw veiligheid en welzijn te garanderen, monitoren we het aantal gasten in het centre. Wil je shoppen tijdens een rustig moment? Plan dan je bezoek op doordeweekse dagen of in het weekend in de ochtend- of avonduren.

Plan je bezoek

Bekijk ook